Monaco nu comentează posibila excludere din Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.07.2010
Organizatorii Marelui Premiu al statului Monaco au refuzat să comenteze declaraţiile lui Bernie Ecclestone, potrivit căruia evenimentul ar putea fi exclus din calendar.

Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, a declarat la începutul săptămânii că Marele Premiu al statului Monaco nu este o prezenţă obligatorie în calendarul competiţional, sugerând că ar putea fi exclus la expirarea actualului contract.

Presa internaţională a relatat pe larg despre acest caz, deşi afirmaţiile britanicului fac parte din politica să obişnuită de a forţa organizatorii să plătească mai mulţi bani pentru a putea găzdui Mari premii de Formula 1.

În lumina acestor speculaţii, Automobile Club de Monaco, organizatorii Marelui Premiu al statului Monaco, au transmis un comunicat de presă în care afirmă că nu doresc să comenteze declaraţiile lui Ecclestone, precizând doar ca în prezent negociază un nou contract cu Formula One Management.

"Automobile Club de Monaco nu doreşte să comenteze declaraţiile domnului Ecclestone în privinţa viitorului Marelui Premiu al statului Monaco. Chiar dacă aceste informaţii sunt verificate de domnul Ecclestone şi de publicaţiile în care au fost prezentate, trebuie înţeles contextul în care ceste sentimente au fost exprimate.

Realitatea este mult mai simplă: o negociere este în curs de desfăşurare intre Automobile Club de Monaco şi Formula One Management. Între timp, Automobile Club nu va omite să anunţe semnarea unui contract", se precizează în comunicatul de presă al Automobile Club de Monaco.

Statul Monaco a găzduit Formula 1 începând din 1950 şi a lipsit din calendarul competiţional numai în perioada 1951-1954, fiind una dintre cele mai populare curse din Marele Circ.

Via | Automobile Club de Monaco

Comentarii (5)

  • f1
    Se alege praful de F1. In total declin, lovita de FIA si mai nou se pare ca-i place sa se automutileze.
    5 0
  • circuitul melcilor!!!
    ...DISPARA!...nu-mi place acest circuit, nu face asa circuit pentru bolizii de f1!
    4 7
  • razvan1
    nu inteleg
    e chiar aiurea...cum poti sa ai drepturile asupra unui sport..???...normal ar fii o comisie sau ceva de genu asta care sa decida chestile astea...nu un mos care vrea mai multi bani!
    4 1
  • repere
    atunci cand renunti la traditie si cultura pt avantaje imediate trebuie sa te astepti ca dupa ce ai ajuns in punctul culminant sa urmeze recesiunea...dar ecclestone la varsta lui nu stiu daca o va mai ajunge...altii vor trage ponoasele si vor fi declarati incompetenti, ca nu stiu sa gestioneze mostenirea lasata de el...bla bla..
    4 0
  • vano_2680
    MOSUL trebuie sa-si ia angajamenyul de MOS CRACIUN,caci nu mai face fata de BOSS F1. Devine copil
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru