Monoposturile echipelor au ajuns in Spania

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.04.2010
Monoposturile tuturor echipelor din Formula 1 au ajuns in orasul spaniol Bilbao si vor fi transportate la sediile team-urilor din Europa.

Marele Premiu al Spaniei din 9 mai va avea loc in mod cert, in ciuda tuturor speculatiilor aparute in urma perturbarii zborurilor aeriene ca urmare a eruptiei unui vulcan din Islanda.

Monoposturile tuturor echipelor din competitie au fost transportate cu avioanele Formula One Management in orasul spaniol Bilbao, iar de aici fiecare echipa va apela la camioane pentru a parcurge distanta pana la sediul lor central de pe Batranul Continent.

Totodata, inginerii vor avea suficient de mult timp la dispozitie pentru a implementa pe monoposturi update-urile pregatite pentru prima cursa europeana a sezonului, astfel ca Marele Premiu al Spaniei se va desfasura normal din toate punctele de vedere.

Via | Joe Saward

Comentarii (4)

  • @daniel popescu
    Despre Mclaren in mod exact ce mai stiti? Nu gasesc nimic concret... Au inchiriat parca un charter pentru Miercuri, adica ieri, dar nu se stia daca li s-a dat voie pana la urma sa decoleze din Shangai? Au ajuns si ei in Spania, sunt la Bilbao? Au luat avionul spre Woking, avand in vedere ca s-a deschis spatiul aerian al Marii Britanii sau merg cu camioanele? Cand vedeti comentariul meu, si daca a-ti aflat ceva concret despre Mclaren, va rog mult sa postati un comentariu in care sa spuneti de Mclaren. Multumesc.
    3 4
  • Mclaren nu mai ajunge la Barcelona deci nu mai participa la cursa. Asta e. Ghinion.
    4 3
  • @dmd
    da...asa am auzit si eu. se pare ca vor rata aceasta cursa:|
    =))=)))
    2 2
  • ctlnmihai
    Ptr. fanii Ferrari
    Nu-i nimic daca Mclaren rateaza aceasta cursa..Nici Ferrari sau Red Bull nu vor castiga deoarece monoposturile echipelor respective
    vor abandona cu 10 tururi inainte de final ssi asa suspansul se mentine in continuare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru