Oficial: Bourdais va pilota in Le Mans

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.02.2009
Sebastien Bourdais va pilota pentru Peugeot in celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans, potrivit unui anunt oficial al constructorului francez.

La scurt timp dupa ce a fost confirmat la Scuderia Toro Rosso pentru sezonul 2009, Sebastien Bourdais a primit o noua veste buna: Peugeot a confirmat ca francezul in varsta de 30 de ani va pilota in cursa de 24 de ore de la Le Mans din luna iunie a acestui an.

Bourdais revine astfel la Peugeot dupa ce a terminat pe locul 2 cu Peugeot 908 HDi in 2007. "In 2007 am inceput aceasta aventura grozava cu echipa Peugeot. In 2008 a fost o problema in privinta programului si nu am mai putut sa particip, dar intotdeauna m-am inteles cu managerulSerge Saulnier ca pot face asta din nou in acest an", a declarat Bourdais.

De asemenea, pilotul Scuderiei Toro Rosso va participa si la cursa de 12 ore de la Sebring de la finalul lunii martie.

Din echipa de 9 piloti a celor de la Peugeot pentru acest an mai fac parte si pilotii de teste Marc Gene (Ferrari), Christian Klien (BMW-Sauber), Alexander Wurz (Honda Racing) si Franck Montagny (ex-pilot de teste la Toyota).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru