OFICIAL: Buemi şi Alguersuari rămân la Toro Rosso în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.07.2010
Toro Rosso a confirmat că Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi vor pilota pentru echipă şi în sezonul 2011.

Toro Rosso a pus capăt tuturor speculaţiilor privind linia de piloţi pentru sezonul următor al Formulei 1, după ce şeful Franz Tost a anunţat că echipa se va baza în continuare pe serviciile lui Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari.

Explicaţia oferită de oficialul italian este că cei doi piloţi au obţinut performanţe bune începând de anul trecut şi, de asemenea, îndeplinesc şi criteriul vârstei în cadrul celei de-a două echipe patronate de concernul austriac Red Bull.

"Cred că piloţii noştri vor fi bine pregătiţi pentru 2011 şi de aceea amândoi sunt confirmaţi pentru anul viitor. De asemenea, este logic, pentru că unul dintre rolurile cheie ale Scuderiei Toro Rosso este să aducă piloţi tineri din cadrul programului Red Bull Young Driver şi, la vârstele de 21 şi respectiv 20 de ani, atât Buemi, cât şi Alguersuari îndeplinesc cu siguranţă acest criteriu", a declarat Tost în cadrul unui comunicat de presă al Scuderiei Toro Rosso.

Sebastien Buemi concurează pentru Toro Rosso din sezonul 2009 şi, cu numai câteva zile în urmă, s-a aflat în atenţia celor de la Renault pentru a deveni coechipierul lui Robert Kubica.

În schimb, Jaime Alguersuari a devenit anul trecut cel mai tânăr pilot din istoria Formulei 1, după ce l-a înlocuit la echipă pe Sebastien Bourdais, concediat de Toro Rosso la jumătatea sezonului din cauza rezultatelor slabe.

Via | Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru