OFICIAL: Chandhok concurează la Nurburgring în locul lui Trulli!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.07.2011
Karun Chandhok va concura în Marele Premiu al Germaniei pentru Lotus în locul lui Jarno Trulli, însă italianul negociază deja prelungirea contractului pentru 2012.

Team Lotus a făcut joi un anunţ surpriză în privinţa liniei de piloţi cu care va aborda Marele Premiu al Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Astfel, pilotul de rezervă Karun Chandhok îl va înlocui pe Jarno Trulli la volanul unuia dintre monoposturi, această schimbare fiind valabilă doar pentru etapa de la Nurburgring.

Indianul va reveni astfel în Formula 1 pentru prima oară după Marele Premiu al Marii Britanii din sezonul 2010, când a fost concediat de Hispania Racing şi înlocuit cu Sakon Yamamoto. El a participat în acest sezon la patru sesiuni de antrenamente libere de vineri, pe circuitele de la Melbourne, Istanbul, Valencia şi Silverstone.

Lotus nu a dezvăluit motivele pentru care a făcut această schimbare, însă Chandhok este încântat de oportunitatea de a reveni în cockpit. "De când m-am alăturat echipei am aşteptat această oportunitate şi sunt determinat să fac tot ce pot pentru a răsplăti încrederea pe care o au în mine. Voi da tot ce pot pentru a mă asigura că învăţ cât mai mult în acest weekend, voi aborda fiecare sesiune la timpul ei şi voi lucra îndeaproape cu inginerii şi cu întreaga echipă", a declarat el.

Înlocuirea lui Trulli sugerează aparent că Lotus intenţionează să renunţe la serviciile sale la finalul acestui sezon, mai ales că italianul nu a avut rezultate promiţătoare în primele nouă etape.

Cu toate acestea, şeful Tony Fernandes susţine că negociază cu pilotul italian prelungirea contractului pentru sezonul 2012 şi că un anunţ oficial pe acest subiect va fi făcut public în curând.

"Sunt încântat să confirm că suntem în proces de a negocia prelungirea contractului lui Trulli cu noi şi aşteptăm cu nerăbdare să dezvăluim toate detaliile foarte curând. Este un membru cheie al echipei noastre şi sper să-i putem oferi în curând un monopost care să-i permită să-şi utilizeze integral considerabilul talent pe care îl are", a precizat omul de afaceri malaezian.

Via | Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru