OFICIAL: Echipele renunta la lansarea in comun a monoposturilor

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.12.2009
Echipele din Formula 1 au renuntat la planurile privind lansarea in comun a monoposturilor din sezonul viitor.

Echipele din Formula 1 intentionau sa organizeze la Valencia un eveniment unic de lansare a monoposturilor pentru anul viitor, menit sa confirme inca o data intentia acestora de a reduce costurile.

Programat pentru finalul lunii ianuarie, evenimentul a fost insa abandonat in mod oficial din cauza neintelegerilor dintre echipe in privinta detaliilor.

Principala nemultumire a fost ca echipele de top ale Formulei 1 ar fi atras atentia presei internationale, in timp ce echipele mici ar fi fost in imposibilitatea de a se promova corespunzator in fata jurnalistilor si a fanilor. Pe de alta parte, exista suspiciuni ca monoposturile noilor echipe acceptate pe grila de start nu ar fi fost finalizate la timp pentru lansarea de la finalul lunii ianuarie.

In acest context, echipele au decis sa renunte la acest eveniment in sezonul 2010, astfel ca fiecare echipa va organiza propria lansare a monopostului pe parcursul lunii ianuarie, inainte de primele teste oficiale programate la inceputul lunii februarie.

Cu toate acestea, potrivit unor informatii dezvaluite de publicatia Autosport, echipele vor continua sa discute pe aceasta tema, lansarea in comun a monoposturilor putand deveni realitatecel mai devreme in 2011.

Via | Autosport

Taguri: buget, lansare

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru