OFICIAL: Fauzy va pilota pentru Lotus în antrenamentele din Germania

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.07.2010
Lotus Racing a confirmat că pilotul de teste Fairuz Fauzy va participa la prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu al Germaniei.

Lotus Racing a anunţat recent că Fairuz Fauzy, pilotul său de teste şi de rezervă, va participa la prima sesiune de antrenamente libere din Marea Britanie, Ungaria, Singapore şi Abu Dhabi.

Cu toate acestea, pilotul malaezian nu a reuşit să profite la maxim de sesiunea de la Silverstone din cauza unor probleme tehnice, astfel încât Lotus Racing a decis să-i ofere o nouă oportunitate în Marele Premiu al Germaniei. Astfel, Fauzy va urca în cockpit în prima sesiune de antrenamente libere de vineri dimineaţa de pe circuitul de la Hockenheim.

"Este o zi incitanta pentru toţi cei de la Lotus Racing.  Este un mod grozav de a începe săptămâna prin a-i spune spune lui Fauzy că participă la o nouă zi de vineri cu o săptămână înainte de momentul când credea că va reveni în monopost şi ştim că va obţine performante pe circuit şi ne va oferi feedback. Fauzy este o inspiraţie pentru tinerii piloţi din întreaga lume, demonstrând că este determinat să transforme visele în realitate", a declarat Tony Fernandes, şeful echipei Lotus.

Lotus Racing nu a anunţat numele pilotului pe care îl va înlocui Fauzy în prima sesiune de antrenamente de la Hockenheim.

Via | Lotus Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru