OFICIAL: Gascoyne şi-a prelungit contractul cu Lotus până în 2015

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 29.09.2010
Mike Gascoyne va rămâne directorul tehnic al echipei Lotus Racing până în 2015, după ce a semnat un nou contract valabil pentru următorii 5 ani.

Lotus Racing şi-a confirmat marţi noapte planurile pe termen lung pe care le are în Formula 1, chiar dacă echipa se afla doar la primul sezon în Formula 1.

Ascensiunea unei echipe are la baza stabilitatea departamentului tehnic, iar echipa malaeziană a confirmat că directorul tehnic Mike Gascoyne şi-a prelungit contractul până la sfârşitul sezonului 2015.

"După ce am început echipa de la zero împreună cu Tony Fernandes (n.r - şeful Lotus Racing), a fost întotdeauna intenţia mea să-mi închei cariera aici, aşa că este grozav să semnăm o înţelegere formală pe 5 ani. [...] Sunt recunoscător tuturor celor implicaţi la Lotus Racing pentru încrederea în acest contract pe termen lung. Am avut un start grozav pentru parteneriatul nostru şi aştept cu nerăbdare să continui pentru următorii 5 ani şi chiar şi după aceea", a declarat britanicul în cadrul unui comunicat de presă al echipei Lotus Racing.

La rândul său, Fernandes consideră că noua înţelegere cu Gascoyne garantează faptul că Lotus Racing are intenţii serioase în privinţa participării pe termen lung în cea mai importantă competiţie a sporturilor cu motor.

"Contractul pe 5 ani semnat de Gascoyne este un anunţ major pentru întreaga echipă Lotus Racing.

Arată cât de serioşi suntem, nu numai în privinţa aspiraţiilor noastre înalte, ci şi că o recompensă pentru munca depusă de Gascoyne pentru a ajunge de la o echipă de numai 4 oameni în septembrie 2009 la poziţia noastră de echipa serioasă cu un viitor luminos în faţă", a precizat omul de afaceri malaezian.

Gascoyne a fost unul dintre primii angajaţi ai Lotus Racing, fiind alături de echipă chiar de la primirea confirmării participării în sezonul 2010 al Formulei 1. Lotus a anunţat săptămâna trecută că îşi va schimba numele în Team Lotus începând de anul viitor, însă constructorul malaezian Proton va acţiona în justiţie echipa malaeziană considerând că este singura deţinătoare a acestui brand.

Via | Lotus Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru