OFICIAL: Lotus Racing devine Team Lotus în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.09.2010
Lotus Racing a confirmat oficial că va prelua începând de anul viitor numele şi palmaresul legendarei echipe Team Lotus.

Tony Fernandes, şeful Lotus Racing, a anunţat la jumătatea lunii septembrie că echipa îşi va schimba numele în Team Lotus începând de anul viitor.

Informaţia a fost confirmată de Lotus Racing vineri prin intermediul unui comunicat de presă şi al unui eveniment găzduit în paddock-ul circuitului Marina Bay din Singapore. Fernandes a explicat că motivul care stă la baza acestei schimbări a fost deţinerea drepturilor de utilizare a numelui Team Lotus, legedara echipă fondată de Colin Chapman.

"Obiectivul a fost să deţinem propriul nostru viitor în loc să operăm sub licenţa Lotus Racing. Anul viitor nu vom opera sub numele Lotus Racing, ci sub Team Lotus. Vom completa istoria şi vom concura sub numele Team Lotus, aşa cum a făcut şi Colin Chapman", a declarat omul de afaceri malaezian, care deţine şi compania aeriană AirAsia.

Lotus Racing a dezvăluit recent că va face două anunţuri de importanţă majoră în Singapore. Primul dintre acestea a fost cel legat de schimbarea numelui, iar presa internaţională a speculat că al doilea face referire la noul furnizor de motoare după rezilierea contractului cu Cosworth.

Deşi se anticipează că Lotus va semna un parteneriat cu Renault, Fernandes a refuzat să confirme numele noului furnizor de motoare. "Este evident că avem ceva.

Astăzi am vrut să ne concentrăm asupra numelui. Este evident că avem o înţelegere pe masa pentru motor şi atunci când vom fi pregătiţi o vom anunţa", a adăugat Fernandes.

Via | Lotus Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru