OFICIAL: Rosberg şi-a prelungit contractul cu Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.11.2011
Mercedes GP a anunţat joi că Nico Rosberg va rămâne la echipă cel puţin până la finalul sezonului 2013 după ce a semnat prelungirea contractului scadent anul viitor.

Nico Rosberg a decis să rămână alături de Mercedes GP pentru cel puţin încă un sezon, după ce şi-a prelungit pe termen lung contractul cu echipa germană care urma să expire la sfârşitul anului viitor.

Mercedes GP nu a menţionat clar durata noului contract, limitându-se să afirme că noua înţelegere este multianuală şi include sezonul 2013, ceea ce sugerează că pentru 2014 există doar opţiune de prelungire. Rosberg susţine că a decis să rămână la Mercedes GP datorită faptului că este convins că echipa îi va furniza un monopost cu care să poată obţină victorii.

"Sunt foarte entuziasmat să-mi prelungesc contractul cu Mercedes GP. Să câştig cu Săgeţile Argintii va fi unul dintre punctele de referinţă ale carierei mele de până acum şi mă bucur să ajut echipa în incearcarea de a deveni cea mai bună din Formula 1. Sunt foarte încrezător că echipa îmi va oferi un monopost capabil de victorii şi că vom fi capabili să contribuim la moştenirea fantastică a Săgeţilor Argintii.

Aştept cu nerăbdare momentele grozave din anii următori împreună cu familia Mercedes-Benz", a declarat el într-un comunicat de presă.

Informaţiile despre prelungirea acordului cu Rosberg vin la mai puţin de 24 de ore după ce presa germană a relatat că Michael Schumacher şi-a prelungit la rândul său contractul cu Mercedes GP pentru 2013. Echipa nu a menţionat însă nimic despre acest lucru în cadrul anunţului referitor la Rosberg şi, de altfel, este posibil ca septuplul campion mondial să ia o decizie doar în funcţie de rezultatele pe care le va obţine în 2012, ultimul său an de contract.

Via | Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru