OFICIAL: Van der Garde a semnat cu Caterham pentru sezonul 2013

de Daniel Popescu
Vineri, 01.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham a confirmat vineri semnarea unui contract cu Giedo van der Garde pentru sezonul 2013, care va deveni astfel coechipierul lui Charles Pic.

Caterham şi-a definitivat vineri linia de piloţi pentru sezonul 2013 după ce echipa aflată în proprietatea lui Tony Fernandes a anunţat semnarea unui contract cu Giedo van der Garde.

Chiar dacă până la startul noului sezon a mai rămas doar o lună şi jumătate, olandezul se va acomoda rapid la noua sa echipă, întrucât a fost pilot de rezervă în 2012 şi a concurat pentru echipa de GP2 deţinută tot de omul de afaceri Tony Fernandes. În plus, el a participat la o serie de sesiuni de antrenamente libere pentru Caterham, motiv pentru care se simte pregătit să facă pasul spre Formula 1.

Urmareste Automarket
"Ştiu că sunt pregătit să fac pasul spre Formula 1 şi toată munca de pe tot parcursul carierei, şi în special cea de anul trecut cu această echipă, m-a ajutat să-mi ating acest obiectiv.
Pe parcursul lui 2012 am fost capabil să mă integrez complet în echipă, atât prin intermediul sesiunilor de antrenamente pe circuite noi pentru mine, cât şi ca pilot de rezervă."

"Acum pot continua să învăţ la cel mai înalt nivel al sporturilor cu motor şi să demonstrez că sunt pregătit pentru Formula 1. Aştept cu nerăbdare să încep munca", a declarat el.

Van der Garde îl va avea drept coechipier la Caterham pe Charles Pic, care a debutat în Formula 1 anul trecut la Marussia. Prin urmare, Caterham va avea în 2013 o linie complet nouă de piloţi şi una formată din piloţi care au un singur sezon la activ în Marele Circ, după ce anul trecut mizase pe experimentaţii Heikki Kovalainen şi Vitaly Petrov.

Via Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru