Perez minimalizează performanţa monopostului Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.03.2011
Sergio Perez exclude ipoteza ca Sauber să fie surpriza sezonului după ce a stabilit cel mai bun timp în a treia zi de teste de la Barcelona.

Sauber F1 Team a produs marea surpriză a celei de-a treia zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, după ce debutantul Sergio Perez i-a surclasat pe rivalii de la Ferrari şi Red Bull.

Cu toate acestea, mexicanul avertizează că timpii obţinuţi în teste nu sunt reprezentativi, în special pentru că fiecare echipă are propriul program.

"Oamenii cred acum că vom merge la Melbourne şi vom câştiga, dar trebuie să fim realişti. Asta nu se va întâmpla. Trebuie să continuăm să muncim şi să dezvoltăm monopostul cât mai mult posibil pentru Melbourne şi vom vedea unde suntem. Cu siguranţă poate fi mai bine, din partea mea şi a monopostului. Noi ne concentrăm doar pe noi înşine. Toată lumea are programe diferite, aşa că vom vedea în Melbourne unde suntem", a declarat pilotul echipei Sauber la finalul celei de-a două zile de teste.

Pe de altă parte, Perez este nemulţumit de limitarea excesivă a testelor, însă este încrezător că va fi pregătit să debuteze în competiţie în Australia.

"Evident, mi-ar plăcea să am mai mult timp în maşină, dar situaţia este care este.

Îmi place să pilotez, să particip la weekenduri de cursă şi mă plictiseam puţin la teste. Aştept cu nerăbdare weekendurile de cursă pentru a începe să învăţ şi să-mi încep cariera în F1. Odată ce vom face câteva curse totul se va schimba", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • tech_nick
    Realist...
    ...baiatul; e de muncit! Surpriza sezonului nu va fi, dar sper in rezultate bune, in general!
    3 0
  • se anunta multe evadari ale pilotilor din pluton in 2011
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru