Perez produce surpriza pentru Sauber la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.03.2011
Sergio Perez a stabilit cel mai bun timp în a treia zi de teste de la Barcelona, după ce a fost cronometrat cu 1:21.761 la volanul monopostului Sauber.

După două zile în care Red Bull Racing a dominat sesiunea de teste de la Barcelona, Sauber a produs joi surpriza prin Sergio Perez, care a stabilit timpul de referinţă după ce a fost cronometrat cu 1:21.761.

Mexicanul a realizat această performantă în timpul unei simulări de calificări în care a concurat cu puţin combustibil, însă ulterior a înregistrat o defecţiune la sistemul KERS şi a oprit monopostul pe circuit chiar în finalul sesiunii.

Ferrari a ocupat poziţia a doua prin Felipe Massa, care a parcurs un număr record de 127 de tururi, şi a fost urmat de Mark Webber, care de data aceasta s-a mulţumit doar cu locul trei. Clasamentul a fost completat de Rubens Barrichello (Williams), care a provocat doua steauri roşii, şi de Michael Schumacher de la Mercedes GP, în timp ce Lotus şi Renault au optat să trimită pe circuit ambii piloţi titulari. 

Lotus a avut cele mai mari probleme de fiabilitate, înregistrând defecţiuni la cutia de viteze, la radiator şi o scurgere de apă, motiv pentru care Heikki Kovalainen şi Jarno Trulli au parcurs în total doar 45 de tururi.

La rândul lor, cei de la Renault au avut probleme cu sistemul KERS, motiv pentru care Vitaly Petrov a parcurs doar 24 de tururi înainte de a-i preda locul în cockpit lui Nick Heidfeld. Ultimele poziţii în clasament au fost ocupate de Jaime Alguersuari, Jerome D'Ambrosio şi Trulli.

Iată clasamentul complet al celei de-a treia zile de teste de la Barcelona:

 1.  Sergio Perez        Sauber-Ferrari        1m21.761s             95
2. Felipe Massa Ferrari 1m22.092s + 0.331s 132
3. Mark Webber Red Bull-Renault 1m22.466s + 0.705s 97
4. Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1m22.637s + 0.876s 105
5. Michael Schumacher Mercedes 1m22.892s + 1.131s 89
6. Nick Heidfeld Renault 1m23.541s + 1.780s 32
7. Heikki Kovalainen Lotus-Renault 1m23.990s + 2.229s 40
8. Vitaly Petrov Renault 1m24.233s + 2.472s 24
9. Adrian Sutil Force India-Mercedes 1m24.334s + 2.573s 108
10.
Jaime Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1m24.779s + 3.018s 107
11. Jerome D'Ambrosio Virgin-Cosworth 1m27.336s + 5.575s 96
12. Jarno Trulli Lotus-Renault 1m34.485s + 12.724s 6

Comentarii (29)

  • bravo Ferrari au testat mult si e un semn bun
    9 6
  • Intrebare
    Ori "a parcurs un număr record de 127 de tururi" ori 132 cat arata tabelul?
    7 1
  • Pe langa bani are si ceva talent , se vede ca monopostul Sauber este mult mai bun decat cel de anul trecut . Vor face o figura frumoasa si ne putem astepta de la Perez o surpriza aproximativ la fel de frumoasa ca a lui Hulk.
    3 5
  • bravo RBR. Sorry, uitasem, eu eram parca cu RBR.
    (daca e varza Ferrari, ma prefac RBR-ist. Daca nu, am si eu curajul sa ma recunosc fan Ferrari. Scuze, pentru lasitate de aceasta data)
    2 9
  • sory frate dar acest com nu lam scris eu adik ivan la 10.03.2011 (19:11) ila primu sunt eu cred ca individul care a facuto este doar invidios ca sunt rus si ca romi nu au pilot in f1 ha ha ma distrez cu voi !!!!!!!!
    2 10
  • @ivane(the real one :P)
    daca tot te crezi rus....cum naiba de sti a vb romaneste? Ah, ca bunica-ta e din Mother Rusia, dar tu esti nascut la Vaslui, asta nu te face sa fi rus. Esti un pui de romanas ca noi toti de pe aici :P
    3 10
  • nu, nu, nu. Io mi-s rus. Ru-s. Sa-nteles? Tot ce-i rominesc imi pute. (is clujian die fapt, no ca ma dau si io rus p-aci)
    0 7
  • fanu meclada de serviciu
    Or iesit fanii meclada la placutele schimburi amicale ca atunci cand de f1 nu prea au ce vorbi se apuca de prodictia de spam..ce sa faci, ce-i in guse si-n capuse...Ce an oribil va asteapta, va trebui sa treceti la alte sporturi, poate asa o sa fie mai liniste aici. Auziti bre, da taraboanta aia argintie, ce faceti bre cu ea?Vreo gaura ceva?
    7 5
  • ruga catre hami
    Tonele de frustrari se aduna..aoleu frate....cata seceta la unii!!Hamiltoane tata, ce faci cu fanii astia ca-s disperati!
    9 7
  • problemele fanilor
    bai romanilor.... voi vorbiti romaneste sau tiganeste?
    3 0
  • Massa a facut 132 tururi
    7 3
  • NeoGalaxy
    Beyond My Fear
    Timpul reusit de Perez nu este chiar o surpriza, de ieri se anunta :) Iar Ferrari, ma bucura ca se tin serios de teste si o fac foarte bine pana acuma! Cat despre fanii McLaren... vad o "silence" pe toate fronturile, care nu poate decat sa ma bucure. Le doresc sa fie "silent" tot sezonul si poate sa isi restranga comentariile "anonime" pline de frustrari. Se poate si fara zic eu!
    11 5
  • van la 10.03.2011 (19:27) iara nu sunt eu dar ce sa fac ma distrez cu undividul care ma copiaza SVOLOCI!!!!!!i
    1 5
  • KaNe
    asa deci mami e rusoaica tati la fel si in timpul razboiului am ajuns in maramures intr-o localitate ucraineana deci concluzia sunt rus doar ca lociesc si la voi si in Rusia dar hai gata cu istoria !!!!!!!
    2 5
  • unpoet
    ruga
    Aoleonso
    pentru tine ne-om ruga
    poate o sa dea Maica
    la Mara [nello] pe undeva
    un campionat, ceva

    din 2007 seceta-i mare
    da' Alo se forteaza-n disperare
    sa faca o treaba ...
    spre-a fanilor saturare

    Maica la Ferrari se uita
    ce vedea nu aproba
    Massa se sacrifica
    lu' Alo tot nu-i iesea

    Vettel iarasi castiga
    fanu Ferri disparea
    doua saptamani si ceva
    tristetea de s-o calma
    11 8
  • @Ivane stau rau la istorie frate.Ai lipsit rau de la scoala. Nu exista decat localitati romanesti in Ucraina nu invers:), mare-i gradina!
    6 1
  • ba, io is doar un scenarist mincinos din Cluj.
    0 4
  • @poeta
    Rima seamana grozav cu masina meclada din 2011:)))), probleme mari la hidraulica versificatiei, sa nu-ti puste senzoru ala mititel din bot!
    10 5
  • bravo Rubinio astept cotatia la bursa de la sfirsitul saptaminii !
    1 3
  • @@poeta
    sa nu-ti "puste"

    taraducere te rog. Nu exista acest cuvant in DEX. Mare critic al hidraulicii versificatiei dar nu stii sa vorbesti romaneste. Deci, inapoi la nivelul tau. Intai inveti limba romana, apoi iti creezi propria hidraulica a versificatiei si abia apoi critic, da? dar oricum te inneci pe parcurs ....
    3 9
  • poieta
    "sa nu inneci"-cine te-o fi invatat gramatica?
    halloo, poeta, sa spune " sa nu ineci"..:))))-agramata micuta:)))
    5 3
  • poieta
    fsss, ai gasit si tu ceva greseala de tastare si faci pa desteptu. Dar hai, poti mai mult!
    1 5
  • poieta
    te-am scarpinat destul te las sa continui singurica. Scrie versuri exerseaza, da-l naibii de talent!
    2 2
  • yceeyes
    Atat haz de necaz pentru teste wow!.. prima cursa la calificari atunci haz si necaz :P o fi Rebe o fi 150 sau Meke cmon Sauber? sa fim seriosi !!
    2 0
  • ctlnmihai
    fanii Ferrari & neogalaxy
    Fanii Ferrari si-au dovedit frustrarea anul trecut cand dupa cursa de la Abu Dhabi 1 luna de zile n-au mai macanit pe aici .Si tu Neogalaxy ai fost frustratul sef ,comentand pe site doar cu celalalt nick al tau,Andrei..
    5 7
  • perez
    bravoo perez...iti meriti locul...dar vreau sa te vad in australia cum mergi:)
    7 0
  • teste
    nu sunt relevante testestele!acum doar incearca si testeaza!o sa vedem in australia cum sta situatia!daca intr-o zi de teste lotus este cea mai rapida nu inseamna ca are masina sa iasa campioana mondiala
    6 1
  • HaHa
    ba handicapat este o localitate de natiune ucraineana !!!!!!!!! SVOLOCI !!!!!!!!!
    2 4
  • @neogalaxy
    pai nu inteleg ce au sa comenteze fanii Mclaren din moment ce ei nu au testat astazi . Altii isi dau cu parerea despre toti .
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru