Pericol de inundatii la Jerez in aceasta saptamana

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.02.2010
Sesiunea de teste de la Jerez din aceasta saptamana va fi grav afectata de ploi, existand chiar si pericolul de a se produce inundatii pe circuit.

Echipele din Formula 1 au avut parte de o sesiune de teste presarata cu mai multe reprize de ploaie pe parcursul saptamanii precedente, insa lucrurile se anunta si mai dificile pentru aceasta saptamana.

Potrivit ultimelor informatii furnizate de meteorologi, trei dintre cele patru zile de teste vor fi afectate de ploi mai puternice decat cele de saptamana trecuta si exista pericolul ca circuitul sa fie inundat.

"A doua saptamana de teste de la Jerez va fi complet afectata de ploaie. Numai una dintre cele patru zile de teste ar putea fi uscata, in timp ce rafalele de ploaie vor perturba activitatea pe parcursul sesiunii. Este foarte posibil ca joi sa fie cea mai urata zi, intrucat exista risc de inundatii", a precizat un reprezentat al serviciului de meteorologie pentru publicatia GPUpdate.

Vremea potrivnica reprezinta o problema majora in acest an ca urmare a interzicerii testelor din timpul sezonului. Echipele au la dispozitie un numar total de 15 zile de teste pentru a evalua noile monoposturi, insa in conditiile in care numai la Valencia vremea a fost buna sesiunea de evaluare de la Barcelona va capata o importanta si mai mare.

Via | GPUpdate

Taguri: Jerez

Comentarii (4)

  • ...
    nu inteleg de ce nu merg sa testeze in bahrain. stau aici la 6 grade sa testeze. si pe ploaie.
    0 0
  • @scuderia
    Echipele au vrut sa mute testele din saptamana asta la Portimao (Portugalia), dar au renuntat din cauza costurilor cu logistica. Asa ca Bahrain nici nu putea fi luat in calcul.
    0 0
  • Bahrain???
    Au oare dreptul sa faca teste presezon pe primul circuit din campionat?
    0 0
  • teste
    Va mai aduceti aminte ca anul trecut Ferrari a testat in Bahrain insa din cauza unei furtuni de nisip nu a putut sa testeze decit o zi ? Asa ca ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru