Petrov aduce primul sponsor pentru Caterham

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.02.2012
Caterham a anunţat luni semnarea unui parteneriat cu compania petrochimică Sibur din Rusia, la scurt timp după ce l-a recrutat pe Vitaly Petrov.

Caterham începe să culeagă roadele aducerii lui Vitaly Petrov ca înlocuitor pentru veteranul Jarno Trulli, după ce a anunţat luni semnarea unui parteneriat cu una dintre cele mai importante companii din Rusia, ţara natală a acestuia.

Astfel, Sibur, cea mai mare companie petrochimică din Rusia şi din Europa de Est, a devenit partenerul echipei britanice pentru sezonul viitor. Sibur a fost sponsorul personal al lui Petrov şi pe parcursul sezonului 2011, iar logo-ul companiei va fi vizibil pe monoposturile Caterham şi pe combinezonul purtat de pilotul rus.

"Suntem încântaţi să le urăm bun-venit celor de la Sibur în echipa noastră şi să-i ajutăm să continue relaţia lor în Formula 1 cu Petrov şi, acum, cu Caterham. F1 este un sport global, iar investiţia Sibur în sportul nostru este o dovadă a valorii pe care o poate aduce F1 la nivel naţional şi internaţional, aşa că aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Dmitry Konov (n.r - CEO-ul Sibur) şi cu echipa să pentru a ne ajuta să realizăm maximum de beneficii din acest parteneriat", a precizat Tony Fernandes, patronul echipei Caterham.

Via | Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru