Petrov: "Negocierile cu Caterham au intrat în impas"

de Daniel Popescu
Luni, 14.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Managerul lui Vitaly Petrov a dezvăluit că negocierile cu Caterham au intrat în impas şi a negat că rusul are mai mulţi sponsori decât anul trecut.

Presa internaţională a relatat recent că Vitaly Petrov va rămâne la Caterham şi în sezonul următor după ce a reuşit să găsească resurse financiare suplimentare.

Cu toate acestea, Oksana Kosachenko, managerul acestuia, afirmă că negocierile cu echipa britanică au intrat în impas şi că decizia finală aparţine celor de la Caterham.

"În acest moment există multe întrebări fără răspuns. Sunt prea multe nuanţe care trebuie clarificate. Suntem în faza de aşteptare, care are legătură cu restructurarea echipei. Depindem de ei şi nu putem grăbi lucrurile", a declarat ea pentru publicaţia R-Sport.

Urmareste Automarket
În plus, Kosachenko a negat informaţiile potrivit cărora Petrov a reuşit să găsească în această iarnă o serie de sponsori care să-i garanteze prezenta în echipa pentru anul viitor.

"Până acum nu am reuşit să găsim noi sponsori.

De unde au jurnaliştii aceste informaţii? Sunt eu însumi jurnalist şi ştiu foarte bine cum pot apărea astfel de informaţii", a adăugat el.

Declaraţiile sale vin la numai câteva zile după ce Heikki Kovalainen, care a concurat pentru Caterham încă de la debutul din 2010, a admis că echipa caută un pilot care să aducă bani. Anterior, s-a speculat că Petrov luptă pentru acest post cu olandezul Giedo van der Gard, în condiţiile în care Charles Pic a fost deja confirmat la echipă.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru