Petrov nu comentează înlocuirea lui Trulli la Caterham

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.01.2012
Vitaly Petrov speră ca săptămâna viitoare să confirme planurile pentru sezonul 2012, însă a refuzat să comenteze posibilitatea de a-l înlocui pe Jarno Trulli la Caterham.

Presa internaţională continuă să speculeze că Jarno Trulli va fi îndepărtat de la Caterham în ciuda faptului că are un contract valabil pentru 2012, pentru a-i face loc rusului Vitaly Petrov.

Caterham a refuzat joi să facă orice comentariu pe marginea acestui subiect, element care confirmă cel puţin faptul că cele două părţi se afla în negocieri. La rândul său, Petrov a admis că are câteva planuri, dar că nu le poate face publice în acest moment.

"Dacă spun ceva vor apărea multe ştiri. Dar vă rog să aşteptaţi puţin, încă o săptămână. Vreau să spun ceva, dar nu pot să spun în acest moment. Vreau să rămân în F1 pentru că dacă pierd un an va fi foarte dificil să revin şi să ocup un loc în 2013. Aşa că este important să rămân", a declarat rusul.

Petrov a făcut aceste declaraţii la evenimentul de lansare al noilor pneuri Pirelli de la Abu Dhabi, element care a condus imediat la speculaţii că rusul va deveni pilotul de teste al producatroului italian dacă nu ajunge la o înţelegere cu Caterham.

Rusul nu a exclus această ipoteză, însă crede că solicitarea a venit cu scopul de a întări legătura între Pirelli şi Rusia.

"Mi-au cerut să vin aici şi să iau parte la eveniment, aşa că am pilotat câteva maşini, am vorbit cu unii oameni şi am lucrat cu ei. Pirelli lucrează foarte strâns cu Rusia şi poate în viitor putem face câteva înţelegeri bune. Aşa că poate nu voi testa pentru Pirelli, poate putem colabora la alte lucruri", a mai precizat el.

În prezent, pilotul de teste al Pirelli este Lucas di Grassi, însă principala problemă a italienilor este că nu au un monopost cu care să evalueze pneurile.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru