Pic: "Nu este esenţial să câştigăm puncte cu Caterham în 2013"

de Daniel Popescu
Joi, 20.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Charles Pic susţine că nu este sub presiune să obţină puncte pentru Caterham în sezonul următor, chiar dacă echipa va fi deja în al patrulea an de existenţă.

În ultimele două sezoane, Caterham şi-a propus să ajungă în plutonul de mijloc al Formulei 1 pentru a putea obţine primele puncte din scurta sa istorie, însă acest lucru nu s-a întâmplat nici în 2012.

Echipa a semnat deja un contract cu Charles Pic pentru anul viitor, însă francezul afirmă că nu are ca obiectiv să câştige puncte, considerând că simplul progres comparativ cu 2012 va reprezenta îndeplinirea obiectivului pentru o echipă de talia Caterham.

"Caterham a fost întotdeauna cea mai bună dintre echipele noi, aşa că ceea ce au produs până acum a fost bun. Dar ne putem descurca mai bine, iar obiectivul nostru este să ne descurcăm mai bine anul viitor. Dar nu cred că suntem sub presiune. Ştim unde vrem să ajungem şi acesta este cel mai important lucru pentru echipă", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Urmareste Automarket
Pic a semnat un contract pe două sezoane cu Caterham, însă afirmă că acest lucru nu îl va determina să slăbească ritmul, în ciuda siguranţei locului de muncă.

"Sunt foarte bucuros că putem lucra pe termen lung, asta este foarte important.

Dar nu schimbă nimic pentru mine pentru anul viitor. Am propriile mele obiective, la fel ca şi echipa, şi trebuie să muncim din greu pentru a le atinge. Asta nu se schimba indiferent dacă ai un contract pe un an sau pe doi ani", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (3)

  • dar ce este ? vai de voi
    6 0
  • Charles are impresia ca s-a inscris la Olimpiada ? (E important sa participi nu sa castigi). Cum adica nu e nici o graba sa casitgi ceva ?
    Atunci de ce mai poluati atmosfera degeaba ?
    5 0
  • Asta-i doar de ochii lumii, sa nu se astepte prea mult de la ei...sunt convins ca in spatele cortinei Tony Fernandes (care ramane in continuare seful, chiar daca nu si pe hartie) ii pistoneaza de la spate sa faca, in sfarsit, saltul catre plutonul de mijloc...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru