Pilotii vor concura la 40 de grade in Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.04.2009
Pilotii vor fi nevoiti sa stabileasca cei mai buni timpi in calificarile de sambata pentru Marele Premiu al statului Bahrain la o temperatura de 40 de grade Celsius.

Dupa doua curse afectate in mare masura de ploaie, Marele Premiu al statului Bahrain are toate sansele sa beneficieze de o vreme caracteristica pentru zona geografica in care se desfasoara.

Potrivit ultimelor informatii meteo, temperatura aerului va urca vineri pana la 39 de grade Celsius, insa cea mai calduroasa zi va fi cea de sambata.

Pilotii vor trebui sa indure temperaturi de 40 de grade pe parcursul calificarilor, singura veste buna fiind ca duminica va fi putin mai racoare, temperatura urmand sa scada la 35 de grade ca urmare a aparitiei norilor.

Totusi, ploaia nu isi va face aparitia pe parcursul acestui weekend, o problema putand fi insa reprezentata de nisipul prezent pe pista, care poate avea efecte negative asupra pneurilor si monoposturilor in general.

Via | ManipeF1

Taguri: Bahrain, vreme

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru