Pilotii vor infrunta o vreme caniculara in Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.03.2010
Ploaia va ocoli Marele Premiu al statului Bahrain, in timp ce temperatura aerului va urca pana la 35 de grade in cursul dupa-amiezelor.

Dupa ce au infruntat o vreme preponderent ploioasa in cadrul sesiunilor de teste din aceasta iarna, pilotii vor trebui sa faca fata unei alte clime atunci cand vor ajunge in Bahrain pentru prima cursa a sezonului 2010.

Situatia intr-un tinut desertic, Bahrain isi va intampina combatantii cu un cer predominant senin, iar sansele de ploaie pe parcursul weekendului sunt minime. In plus, tempratura aerului va urca in cursul dupa-amiezelor pana la 35 de grade, ceea ce va reprezenta o provocare pentru piloti in special in timpul cursei de duminica.

In plus, trecerea brusca de la vremea preponderent rece din Europa la canicula din Orientul Mijlociu ar putea crea un disconfort pentru piloti si mai ales pentru cei 5 debutanti prezenti pe grila de start, mai putin obisnuiti cu astfel de conditii.

Via | GPUpdate

Taguri: Bahrain

Comentarii (10)

  • salutare
    sa-l vad pe Schumacher,dupa cursa asta cum o sa iasa din masina!Cred ca isi va blestema ziua,in care a hotarat sa revina in F1:
    2 14
  • Sa-nceapa circul!!!
    ...ca nuuuuuuuuuu mai am rabdare!!!
    6 1
  • ...
    Cum e vorba aia ... " Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia " , cam asa ceva, nu ?
    9 1
  • @mad79
    cred ca uiti faptul ca e unul dintre cei mai bine pusi la punct, fizic vorbind, dintre toti pilotii. si s-ar putea sa iasa si invingator:P
    9 0
  • mad79
    invidiosiii idioti si frustrati raman aceeasi.
    5 2
  • hi
    cred ca anul asta va fii destul de interesant sa inceapa distractia, cu noul regulament pentru concurs va fii mai greu ca nu am inteles nimic pana acum
    1 1
  • rezervoare
    Poate pentru cursa asta ar trebui marit si "rezevorul" de lichide pentru pilot.
    0 1
  • (Wolful) plus Toaleta si Bucatarie
    Eventual pentru cursa asta ar trebui atasat monoposturilor o toaleta pentru efectele consumului excesiv de lichide ("rezervor de lichide marit") si o bucatarie. Sper sa vada FIA mesajul meu. E o propunere oficiala! - in ritmul glumetilor de p-aici.. cititi sa vedeti cat de penibile sunt glumele din sablonul asta promovat de voi!
    1 4
  • mad79
    Ar trebui sa ai mai mult respect pt un multiplu campion care vrea sa revina,si oricum e ff bine pregatit fizic...watchi&cry mad79..sezonul 2010 incepe!!!
    3 1
  • NeoGalaxy
    Referitor la acel "rezervor de lichide marit" eu cred ca cineva era serios in ceea ce spunea, chiar daca unora le este greu sa gandeasca. Au fost cateva cazuri in care pilotii sau dezhidratat foarte mult, atat datorita temperaturile cat si umiditatii mari din aer, dar si datorita defectarii acelui rezervor. Dar.. cine a zis ca gandirea este un act necesar si dorit?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru