Pilotii vor plati superlicentele

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.02.2009
Pilotii din Formula 1 au decis sa plateasca superlicentele pentru sezonul 2009, desi sunt nemultumiti de nivelul ridicat al taxelor percepute de FIA.

Polemica referitoare la costul superlicentelor de pilot de apropie de final, cu numai patru saptamani inaintea noului sezon competitional.

Potrivit unor surse interne citate de publicatia Autosport, toti pilotii vor plati superlicentele pe parcursul saptamanii viitoare.

Sursa citata mentioneaza ca pana in prezent doar 6 piloti au platit taxele, in timp ce GPDA, asociatia care apara interesele pilotilor, doreste o intalnire privata cu Max Mosley, presedintele FIA, pentru a discuta despre aceasta problema. "Pilotii au acceptat in unanimitate. Trebuie sa ne intalnim cu Mosley inainte de Marele Premiu al Australiei", a declarat sursa citata.

Potrivit sursei citate de Autosport, pilotii au fost de acord sa plateasca superlicentele pentru ca unii dintre colegii lor sa nu aiba conflicte cu echipele pentru care concureaza si pentru a elimina posibilitatea unei greve la Marele Premiu al Australiei.

Taguri: GDPA, superlicenta

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru