Vettel: "Pilotii nu vor face greva"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.02.2009
Sebastian Vettel sustine ca pilotii din Formula 1 nu vor face greva, desi niciunul dintre ei nu este multumit de costurile ridicate ale superlicentei de pilot.

Max Mosley, presedintele FIA, a confirmat saptamana trecuta ca niciunul dintre pilotii din F1 nu au platit inca taxele aferente superlicentelor pentru sezonul 2009.

Pilotii, reuniti sub umbrela Grand Prix Drivers' Association, sustin ca preturile cerute pentru aceasta superlicenta sunt mult prea mari si solicita diminuarea semnificativa a costurilor.

Desi conflictul dintre FIA si GPDA pare departe de a fi aplanat, Sebastian Vettel sustine ca pilotii nu se gandesc sa faca greva. "Nu, nu cred ca se va intampla, pentru ca vrem sa pilotam. Toata lumea ar trebui sa fie atenta cum trateaza aceasta problema, pentru ca nimeni nu vrea ca presa sa relateze ca pilotii vor sa faca greva. Nu s-a pus niciodata problema, ci am spus doar ca suntem nemultumiti de situatie. Suntem deschisi sa cooperam cu FIA. Vom vedea ce se va intampla in viitor", a declarat pilotul echipei Red Bull Racing.

In cazul lui Vettel, superlicenta de pilot pentru sezonul 2009 va costa aproximativ 80.000 de euro.

Comentarii (2)

  • ...
    ce de bani...si atunci in cazul lui hamilton k este campion mondial cat costa, sau in cazul lui massa???
    0 0
  • @scuderia
    Pe parcursul zilei de astazi voi publica un material despre costurile licentelor pentru fiecare pilot in parte.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru