Pirelli va fi anunţat ca noul furnizor de pneuri la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.06.2010
Pirelli a fost desemnat noul furnizor de pneuri în F1, iar un anunţ oficial va fi făcut la Marele Premiu al Europei, potrivit publicaţiei italiene 422race.com.

Presa internaţională speculează de câteva săptămâni că Pirelli a câştigat contractul pentru furnizarea pneurilor în Formula 1 începând din sezonul 2011, însă până în prezent nu exista niciun comunicat oficial pe această temă.

În plus, FIA a anunţat în această săptămână ca va organiza o licitaţie pentru desemnarea noului furnizor, ceea ce a condus la ipoteza că Michelin a rămas în competiţie cu Pirelli.

Cu toate acestea, publicaţia online 422race.com susţine joi, citând surse din cadrul Pirelli, ca producătorul cu sediul la Milan a ajuns la un acord final cu forul mondial. Un anunţ oficial este aşteptat însă cu ocazia Marelui Premiu al Europei din weekendul 25-27 iunie din cauza timpului necesar pentru a redacta toate clauzele contractuale dintre cele două părţi.

Echipele şi-au exprimat deja nemulţumirea pentru această întârziere, întrucât au fost nevoite să înceapă construcţia monoposturilor pentru sezonul următor fără să ştie numele noului producător de pneuri şi, mai ales, specificaţiile exacte ale cauciucurilor.

Via | 422race.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru