Ploaia afecteaza testele de la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.02.2009
Circuitul de la Jerez a fost afectat in aceasta dimineata de ploaie, insa programul echipelor nu a fost afectat de conditiile meteo.

Daca echipele prezente in Bahrain au avut probleme cu ceata, pilotii prezenti pe circuitul de la Jerez au avut de infruntat in aceasta dimineata o repriza de ploaie.

Totusi, echipele nu au intampinat probleme majore si si-au putut continua testele, chiar daca pista a fost pe alocuri uda.

Dupa finalizarea primei parti a testelor, Sebastien Buemi a fost cronometrat cu cel mai bun timp, pilotul Scuderiei Toro Rosso avand drept avantaj faptul ca a pilotat un monopost de anul trecut. Dintre masinile pentru acest sezon, cea mai rapida s-a dovedit a fi cea pilotata de Sebastian Vettel, germanul debutand astfel cu dreptul la volanului noul RB5 lansat luni dimineata. Locurile urmatoare au fost ocupate de Heikki Kovalainen, Nico Hulkenberg si Nelson Piquet jr, brazilianul parcurgand doar 5 tururi.

Iata clasamentul complet al diminetii:

Loc Pilot Echipa Timp Tururi
 1  Buemi  Toro Rosso  1:20.054  42
 2  Vettel  Red Bull  1:22.397  40
 3  Kovalainen  McLaren  1:23.313  35
 4  Hulkenberg  Williams  1:24.695  36
 5  Piquet  Renault  1:29.065  5

 

Taguri: Buemi, Jerez, ploaie, teste

Comentarii (2)

  • hmm....
    se pare mai rapid red bull decat mclaren...o secunda ii mult...mai vedem:)
    0 0
  • putin tururi
    Au facut totusi destul de putine tururi. Daca vei compara cu numarul facut de echipele din Bahrain vei vedea ca este de doua ori mai mic. Daca mai iei in considerare si ploaia, ai putea zice ca rezultatul testelor nu prea e concludent...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru