Presă: "Allison a semnat cu Ferrari"

de Daniel Popescu
Vineri, 05.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
James Allison, fostul director tehnic al echipei Lotus, a semnat deja un contract cu Ferrari, potrivit presei spaniole.

Presa internaţională a speculat de mai mult timp că James Allison, unul dintre cei mai reputaţi ingineri din Formula 1, va ajunge în cele din urmă să lucreze pentru Ferrari.

Fostul director tehnic al echipei Lotus a refuzat să facă orice comentariu, însă informaţiile iniţiale au fost confrmate vineri şi de publicaţia spaniolă AS. Sursa citată afirmă că Allison a refuzat o propunere din partea rivalilor de la McLaren şi că aşteaptă să treacă cele şase luni obligatorii de pauză înainte de a începe munca alături de Ferrari.

"Publicaţia AS este sigură că Allison a semnat pentru Ferrari. McLaren l-a vrut pentru a-l înlocui pe Paddy Lowe, dar el a preferat să se ducă la Ferrari", a precizat publicaţia AS în ediţia de vineri.

În acest moment nu este clar care va fi rolul lui Allison la Ferrari, însă principala ipoteză este că va răspunde direct în fata directorului tehnic Pat Fry.

Via GMM

Comentarii (7)

  • E de bine! Cu cat mai multe creiere "adunate" la aceeasi masa va crescte exponential si potentialul de dezvoltare al monopostului.
    Orice ar spune Lotus de cand a plecat Allison de la ei nu isi mai regasesc forma.
    10 21
  • plus rory..
    sa se faca treaba serioasa..
    3 19
  • Sper ca aceasta mutare sa fie castigatoare pt ferrari ,mai ales ca in ultimul timp au sosit tot felul de inginerii[ M.BESTER ,L BIGOIS si altii] dar din pacate scuderia sufera in continuare. Marele atuu pt scuderie il reprezinta comportamentul monopostului in regim de cursa si cel mai bun pilot de pe grila [n.r ALONSO] fara a si subiectiv,iar veriga slaba pt mine o reprezinta S.DOMENICALI , care poarta o palarie prea mare pt capul lui .Viva BRIATORE.
    11 23
  • prostanacul
    sunt pablo prostanacul frustrat
    16 2
  • tot aud mereu ca alonso e cel mai bun.pe ce te bazezi cand spui asta?concret.ce a facut el de e considerat cel mai bun?de cand un alt pilot e e mai bun ca cel care castiga 3 titluri consecutive?si nici macar nu sunt fan vettel....
    2 4
  • Un inginer de top care poate aduce Ferrari acolo unde ii este locul. Sunt curios daca si-a inceput treaba pt Calutul cabrat. Au nevoie de cateva lucruri de finete pt a reveni acolo unde au fost la inceputul sezonului. 2013 mai poate fi salvat, masina e buna dar nu gasesc setarile potrivite.
    6 0
  • Ca sa-ti explice omul in primul rand trebuie sa aiba cui. Ori cu tine....si-ar raci gura de pomana. Nu esti fan Vetel?Ia-ti o oglinda sau nu esti responsabil pentru nenumaratele postari aici si aiurea pe net sub o gramada de id-uri.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru