Presă: Luiz Razia a semnat cu Marussia

de Daniel Popescu
Joi, 31.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luiz Razia va fi noul coechipier al lui Max Chilton la Marussia, potrivit presei braziliene.

Marussia a decis numele pilotului care îl va înlocui pe Timo Glock în sezonul 2013 al Formulei 1. Potrivit presei din Brazilia, Luiz Razia şi-a asigurat locul la echipă alături de Max Chilton datorită sprijinului financiar consistent de care se bucură.

În vârstă de 23 de ani, brazilianul a terminat pe locul 2 sezonul 2012 din competiţia GP2 la volanul unui monopost al echipei Arden Internaţional, având în total nu mai puţin de patru sezoane complete petrecute în a doua ligă a Formulei 1.

Urmareste Automarket
Razia a fost unul dintre principalii favoriţi la acest post şi a fost creditat cu şanse să semneze inclusiv cu Force India şi Caterham, celelalte echipe care nu şi-au definitivat încă liniile de piloţi.

El are însă o experienţă limitată la volanul unor monoposturi de Formula 1: a testat pentru Marussia în cadrul testelor pentru tineri piloţi de la Abu Dhabi, dar şi pentru Toro Rosso în testul pentru tineri piloţi de anul trecut.

În cazul în care informaţia se va confirma, Marussia va avea anul viitor o linie alcătuită integral din debutanţi.

Via Globo Esporte

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru