Presă: "Petrov l-ar putea înlocui pe Trulli la Caterham"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.12.2011
Comentatorul Martin Brundle susţine că Vitaly Petrov a intrat în cursă pentru a-l înlocui pe Jarno Trulli la Caterham în sezonul 2012.

Heikki Kovalainen şi Jarno Trulli au deja contracte valabile pentru sezonul 2012, însă presa internaţională speculează de mai mult timp că poziţia italianului este în pericol.

Iniţial s-a speculat că cel care îi va lua locul ar putea fi Daniel Ricciardo, care în cele din urmă a semnat cu Scuderia Toro Rosso, însă acest lucru nu este menit să-l liniştească pe Trulli.

Comentatorul BBC Martin Brundle, care de anul viitor va trece la postul de televiziune de F1 al grupului Sky, a afirmat pe reţeaua de socializare Twitter ca Vitaly Petrov este în cărţi pentru a concura la Caterham în 2012. "Suspectez că Petrov ar putea ajunge la Caterham în 2012. Muzica s-a oprit, va fi o luptă nebună pentru locuri", a precizat el, fără să ofere şi alte detalii.

În prezent, numeroşi piloţi valoroşi se luptă pentru singurul loc disponibil oficial în Formula 1 pentru 2012, cel ocupat până în acest an de Rubens Barrichello la Williams. Pe lângă Petrov, care şi-a reziliat contractul cu Renault (Lotus), şi Adrian Sutil, Barrichello şi Jaime Alguersuari spera să rămână în Formula 1 anul viitor.

Via | Sky Sports

Comentarii (2)

  • oprea george
    a?
    in primul rand Vergne era suspectat sa treaca la Caterham, nu Ricciardo.
    in al doilea rand, care 1 loc, pe cel de la HRT nu il puneti la socoteala ca fiind un monopost de F1?
    0 0
  • @oprea george
    In primul rand: http://formula1.automarket.ro/stiri/red-bull-vrea-sa-l-plaseze-pe-ricicardo-la-caterham-41986.html si http://formula1.automarket.ro/stiri/ricciardo-exista-o-sansa-sa-semnez-cu-caterham-42086.html

    In al doilea rand, la Hispania situatia e mai complicata. Liuzzi sustine de asta-vara ca are deja contract pentru 2012.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru