Presă: Vergne îl va înlocui pe Trulli la Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.11.2011
Jean-Eric Vergne este favorit să-l înlocuiască pe Jarno Trulli la Lotus în sezonul 2012, potrivit presei germane.

Red Bull se apropie de finalizarea planurilor pentru cei patru piloţi din programul dedicat tinerelor talente pe care intenţionează să-i plaseze la diverse echipe în sezonul următor.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia germană Auto Motor und Sport, Daniel Ricciardo, care a concurat în ultima parte a sezonului pentru Hispania,va fi promovat la Toro Rosso în locul lui Jaime Alguersuari sau, cel mai probabil, al lui Sebastien Buemi.

Între timp, tânăra speranţă Jean-Eric Vergne, care a impresionat în testele de la Abu Dhabi din această lună, îl va înlocui pe Jarno Trulli la Lotus, echipă care de anul viitor se va numi Caterham. Lotus a anunţat în vara acestui an ca Trulli va rămâne la echipa anul viitor, însă în ultima perioadă au apărut numeroase informaţii potrivit cărora italianul nu va fi în cockpit şi în 2012. Alegerea lui Vergne că înlocuitor ar fi logică ca urmare a faptului că Lotus va utiliza cutii de viteze, sisteme hidraulice şi sistem KERS de la Red Bull în 2012, pe lângă motoare Renault.

"Red Bull şi-ar putea parca unul dintre juniorii Ricciardo şi Vergne la Lotus.

Un lucru este sigur. Red Bull îi va oferi francezului Vergne un cockpit pentru anul viitor", precizează sursa citată.

Ipoteza unui loc la Hispania nu mai este de actualitate după ce echipa spaniolă a semnat un contract pe doi ani cu Pedro de la Rosa.

Via | Auto Motor und Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru