Prima impresie contează: Mercedes consideră că Bottas este înlocuitorul perfect pentru Rosberg

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a fost plăcut impresionată de primele interacțiuni cu Valtteri Bottas alături de Lewis Hamilton, astfel că finlandezul este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Nico Rosberg.

Retragerea lui Nico Rosberg din Formula 1 a determinat Mercedes să intre într-o cursă contra-cronometru pentru a găsi un înlocuitor, iar echipa l-a ales în cele din urmă pe Valtteri Bottas.

Fostul pilot al celor de la Williams s-a acomodat rapid la noua sa echipă, iar directorul de motorsport Toto Wolff este mulțumit de dinamica pe care acesta o are cu Lewis Hamilton.

Urmareste Automarket
"Bottas și Hamilton sunt două personalități foarte diferite, iar pentru noi a fost important să găsim pe cineva care se potrivește cu Rosberg.
Rosberg a avut un anumit rol în cadrul echipei, iar Bottas se potrivește în mare măsura acestui post. Credem că interacțiunea și dinamica dintre cei doi piloți sunt foarte bune. Până acum, din ceea ce am văzut, Bottas s-a integrat bine"
, a declarat austriacul.

Mercedes va lansa noul monopost în 23 februarie, iar Wolff afirmă că inginerii lucrează din greu pentru ca monopostul să fie gata la timp pentru testele de la Barcelona.

"Nu avem drame majore, dar când forțezi pentru performanțe o faci din greu. Aceste zile sunt foarte dificile. În unele zone ale fabricii băieții forțează din greu pentru ca monopostul și motorul să îndeplinească obiectivele de performanță pe care le-am stabilit și pentru a fi fiabile", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (6)

  • serban
    Rămâne să vedem, după primele curse, dacă va fi rivalul, sau subordonatul lui Hamilton.
    16 1
  • Raman la ideea ca totusi Alonso era mai bun acolo, coechipier lui Ham !
    Adica era spectacol, insa Mercedes nu vrea asta!
    16 3
  • Hamilton o sa aibe probleme. Rosberg a fost mic copil.
    8 4
  • Mecedes nu vrea scandal, dat fiind antecedentele dintre cei doi.In plus Botas este de viitor,este mult mai tinar, costa mai putin,accepta pozitia de pilot nr. 2, si stie sa TACA cind este cazul.
    14 0
  • Nu-l agreez pe Hamilton de nicio culoare, pur si simplu nu-mi place, insa trebuie s-o recunoastem ca la ora actuala nu-l bate nimeni!!! Singura sansa sa-l bata cineva, este sa aiba o masina net superioara. Indiferent de numele coechipierului, ca-i Alonso, ca-i Vettel, ca-i Hulkenberg sau Bottas, pe aceleasi masini nu-l invinge nici unul. Iar Bottas a fost adus la Mercedes ca Barrichello la Ferrari.
    10 14
  • 91schumi, cu siguranța Hamilton este probabil cel mai bun in ultima perioada a ultimilor ani si se numără in top 10 ai celor mai buni piloți F1 din toate timpurile. Asta o spun fără sa vrem statisticile. Cât despre partea cu Bottas ca a fost adus ca Barrichello, ma tem ca nu cumva Mercedes sa își dorească deja al 3 lea campion diferit in cadrul echipei. ;) sa nu cumva Lewis sa fi deranjat rau sezonul trecut cand a tras nebunește de titlul promis Rosberg-ului :)
    6 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru