Procesul impotriva lui Stepney continua

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.02.2009
Curtea de Justitie din Modena il cerceteaza in continuare pe Nigel Stepney, acuzat ca a furat documentatia Scuderiei Ferrari referitoare la monopostul F2007.

Procesul de spionaj din 2007 dintre Ferrari si McLaren s-a incheiat oficial in aceasta saptamana, dupa ce inginerii echipei anglo-germane au scapat de toate acuzatiile in schimbul unor amenzi.

Cu toate acestea, publicatia italiana Gazzetta dello Sport a dezvaluit marti ca procesul impotriva lui Nigel Stepney, fostul inginer al Ferrari, este in plina desfasurare, procurorii italieni sperand sa inchida cazul in luna martie.

Stepney este acuzat ca a furat un document de 780 de pagini despre configuratia monopostului F2007, cu care Ferrari a concurat in sezonul 2007 al Formulei 1. In plus, Stepney trebuie sa raspunda acuzatiilor referitoare la sabotajul celor doua monoposturi Ferrari de la Marele Premiu al statului Monaco din 2007, cand britanicul ar fi introdus o substanta alba in rezervoarele de benzina ale masinilor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru