Procesul lui Ecclestone va începe cel mai devreme în septembrie

de Daniel Popescu
Joi, 18.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone are şase săptămâni la dispoziţie pentru a răspunde acuzaţiilor de dare de mită, un eventual proces urmând să înceapă cel mai devreme în luna septembrie.

Esential 6 saptamani are Ecclestone la dispozitie pentru a raspunde acuzatiilor de dare de mita
Bernie Ecclestone a confirmat miercuri că a fost acuzat oficial de dare de mită de către procuratura germană într-un caz în care este implicat şi bancherul Gerhard Gribkowsky, care s-a ocupat de vânzarea drepturilor comerciale ale Formulei 1 către fondul de investiţii CVC Capital Partners în 2006.

Totuşi, justiţia germană va aştepta cel puţin până la jumătatea lunii septembrie pentru a decide dacă va deschide un proces în acest caz. Hotărârea va fi influenţată şi de răspunsul pe care Ecclestone trebuie să-l dea în următoarele şase săptămâni cu privire la acuzaţiile formulate de procuratura germană.

Conducerea va continua să monitorizeze situaţia în mod corespunzător.

CVC Capital Partners
Comunicat de presa
Deşi viitorul lui Ecclestone în Formula 1 a devenit incert, CVC Capital Partners a evitat să ia o decizie în privinţa sa.
Într-un scurt comunicat de presă, fondul de investiţii afirmă doar că va urmări cu atenţie desfăşurarea evenimentelor.

"Conducerea Formula One Group a aflat noutăţile de la Munchen. Domnul Ecclestone, CEO-ul Formula One Group, a primit un act oficial de acuzare în limba engleză din partea Curţii Regionale de la Munchen. Domnul Ecclestone are şase săptămâni pentru a furniza un răspuns la acuzare înainte de o decizie a Curţii cu privire la deschiderea preocedurilor. Conducerea va continua să monitorizeze situaţia în mod corespunzător", a precizat CVC Capital Partners în comunicat.

Via GMM, Adam Cooper

Comentarii (2)

  • Suficient cat sa-si faca de cap in continuare. :))
    1 1
  • demisia ... cat mai curand!
    eu zic ca acest subiect este foarte delicat si discret,
    dc si atat a ajuns la presa atunci inseamna ca treaba e foarte serioasa

    nu cred CVC si F1 group risca sa fie in mijlocul unui scandal mediatic si santaj, dc Bernie pleaca, va fi doar problema lui si presa se va adresa asa:

    "fostul presedinte CVC ... " si nu "presedinte CVC ... "
    ceea ce nu-I tot una
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru