Raikkonen admite că are nevoie de rezultate mai bune în calificări

de Daniel Popescu
Luni, 21.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen admite că are nevoie de îmbunatăţirea rezultatelor în calificări pentru a obţine performanţe mai bune în finalul sezonului.

Rezultatele lui Kimi Raikkonen în cursele din acest sezon au fost influenţate semnificativ de performanţele modeste din sesiunile de calificări.

Pilotul echipei Lotus a admis acest lucru şi speră să remedieze cel puţin parţial situaţia în Marele Premiu al Indiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Sper ca în sfârşit totul să decurgă bine în calificări, pentru că ultimele cinci sesiuni nu au fost grozave pentru mine. Dacă nu reuşim, duminică după-amiază va fi dificil, chiar dacă este evident că voi forţa. Dacă lucrurile merg bine, putem obţine un rezultat bun", a declarat finlandezul.

Urmareste Automarket
Raikkonen este încurajat şi de progresele înregistrate de Lotus în ultima perioadă, în special la Suzuka după introducerea monopostului cu ampatament mărit cu aproximativ 10 centimetri.

"Monopostul a fost bun tot weekendul, iar recent am înregistrat progrese.

Nu este încă exact aşa cum vreau şi încercăm să scăpăm de efectul de subvirare care nu-mi place. În Japonia a fost prea greu să ne arătăm adevăratul ritm la începutul cursei, pentru că am fost blocat mult timp în spatele monoposturilor mai lente. După ultimul pitstop, după ce am avut cale liberă, monopostul a fost mult mai bun în a doua jumătate a cursei şi am fost mulţumit", a adăugat el.

Via Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru