Raikkonen, convins că nu va avea dureri de spate în Coreea de Sud

de Daniel Popescu
Joi, 03.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen afirmă că durerile de spate nu-i vor mai provoca probleme în Marele Premiu al Coreei de Sud şi este convins că acelaşi lucru va fi valabil şi pentru sezonul următor.

Esential 13 este locul ocupat de Raikkonen in calificarile din Singapore, cand a acuzat dureri de spate
Prestaţia lui Kimi Raikkonen din Marele Premiu al statului Singapore a fost afectată de puternice dureri de spate cauzate de un accident suferit în 2001, iar finlandezul a terminat cursa pe locul trei după ce iniţial se calificase doar pe poziţia a 13-a.

Ajuns în Coreea de Sud pentru etapa programată la finalul acestei săptămâni, pilotul echipei Lotus afirmă că se simte bine şi a exclus varianta de a lipsi de la eveniment.

Nu aş fi aici dacă nu aş putea concura. N-ar avea niciun sens să vină aici dacă nu credeam că voi concura.

Kimi Raikkonen
Pilot Lotus
"Nu aş fi aici dacă nu aş putea concura. N-ar avea niciun sens să vină aici dacă nu credeam că voi concura. Vom vedea mâine, dar acum este ok. Întotdeauna este dificil de spus până când pilotezi, dar ar trebui să fie bine.
După ce vom încerca mâine vom şti mai multe. Aşa cum am spus şi la ultima cursă, nu a fost prima oară şi sunt sigur că nu va fi nici ultima oară. Mă confrunt de mult timp cu această problemă"
, a declarat el.

În plus, Raikkonen insistă că această durere de spate nu îl va afecta în sezonul 2014, atunci când va concura pentru Ferrari şi va avea misiunea de a câştiga titlul mondial.

"A fost ok în fiecare an în care am concurat. Uneori trebuie să gestionez durerea. Evident, cu fiecare an devin mai bătrân şi sistemul meu are mai multe probleme, dar sunt sigur că mă pot descurca", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru