Raikkonen, multumit de testele de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.03.2009
Kimi Raikkonen spune ca este satisfacut de performantele monopostului Ferrari F60 in cadrul testelor de la Barcelona din aceasta saptamana.

Raikkonen a finalizat marti sesiunea de teste de la Barcelona, in ultimele doua zile Felipe Massa urmand sa preia controlul volanului.

Fostul campion mondial a marturisit ca este multumit de calitatile noului monopost F60 pentru sezonul 2009, in ciuda unor mici probleme de fiabilitate intampinate pe parcursul celor doua zile de teste.

"Din punctul nostru de vedere pot sa spun ca suntem satisfacuti de ceea ce am facut in sesiunile de teste din aceasta iarna", a declarat finalndezul. "Masina se comporta foarte bine si asta este cel mai important; am verificat diverse circuite. Sigur, am avut cateva probleme minore de fiabilitate, dar nimic de nerezolvat, iar alteori vremea nu a fost de partea noastra si am vrut sa pilotam ceva mai multe tururi. Totusi, nu are niciun sens sa privesc inapoi. Abia astept sa inceapa cursele. Stiti foarte bine ca lucrurile care imi plac cel mai mult in F1 sunt cursele".

Raikkonen a evitat sa nominalizeze favoritii sezonului 2009, insa a remarcat ca diferentele dintre echipe s-au estompat semnificativ fata de sezonul trecut ca urmare a schimbarii radicale a regulamentului tehnic.

"Sincer, nu am nicio idee cine este favorit. Pana acum a fost un echilibru perfect intre echipe si cred ca trebuie sa asteptam pana la Melbourne pentru a afla mai multe".

Raikkonen va reveni in cockpit-ul monopostului Ferrari F60 odata cu Marele Premiu al Australiei din perioada 27-29 martie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru