Raikkonen neagă declaraţiile acordate pentru Ferrari: "Nu am probleme cu sistemul electronic de frânare"

de Daniel Popescu
Joi, 27.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen susţine că nu are probleme de adaptare la noul sistem electronic de frânare introdus în 2014, deşi a fost citat cu o astfel de declaraţie într-un comunicat de presă al Scuderiei.

Am identificat unele probleme legate de setările monopostului meu care au legătură cu sistemul electronic de frânare.

Kimi Raikkonen
in 19 martie
Kimi Raikkonen a întâmpinat o serie de dificultăţi în Marele Premiu al Australiei, fiind protagonistul unui accident în calificări şi a mai multor derapaje pe parcursul cursei.

Într-un comunicat de presă transmis de Ferrari după cursă, finlandezul afirma că are probleme cu înţelegerea noului sistem electronic de frânare.

"Am identificat unele probleme generale pe care le vom aborda la Maranello şi sunt şi alte aspecte legate de setările monopostului meu care au legătură cu sistemul electronic de frânare. Este important ca acest dispozitiv să funcţioneze corect, întrucât are un efect major la intrarea în viraje", preciza el în comunicatul Ferrari din 19 martie.

Nu ştiu de unde au apărut chestiile astea, nu este o problemă şi nu există nimic greşit cu sistemul.

Kimi Raikkonen
in 27 martie
Ajuns la Sepang pentru Marele Premiu al Malaysiei, Raikkonen a fost întrebat de reprezentanţii presei dacă inginerii au reuşit să adapteze sistemul la preferinţele sale.
Răspunsul sau a fost însă unul surprinzător, întrucât pilotul a negat orice declaraţie negativă la adresa acestui dispozitiv.

"Nu ştiu de unde au apărut chestiile astea, nu este o problemă şi nu există nimic greşit cu sistemul. Cineva m-a întrebat după cursă şi am spus că nu este o problemă, aşa că nu este adevărat. Este vorba doar despre setări şi de a obţine monopostul aşa cum îl doresc", a explicat el.

Via F1 Zone

Comentarii (3)

  • Esti tare....
    5 2
  • jirinovski
    asta ii ia locul aluilalt campion deja la declaratii ... colegu bre, colegu de echipa
    2 11
  • bisturiu
    "aspecte legate de setările monopostului meu care au legătură cu sistemul electronic de frânare"

    vs

    "Este vorba doar despre setări şi de a obţine monopostul aşa cum îl doresc"

    Sunt idioti reporterii. In ambele cazuri a spus ca e vorba de setari. Mai precis setari ale sistemului de franare si nu ca e o problema cu sistemul de franare. A mai spus ceva de unele probleme genarale dar NU legate de sistemul de franare.

    Deci, ca sa fie clar pentru cine nu a inteles pana acum: unele probleme generale SI !!! aspecte legate de setari la sistemul de franare. NU amestecati problemele generale cu setarile la sistemul de franare ca sa va dea ce vreti voi aka probleme la sistemul de franare. Mama ei de atentie ...
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru