Raikkonen vrea să lupte pentru victorie la Monza

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen şi-a experimat speranţa că va putea lupta pentru victorie la Monza, chiar dacă nu a obţinut nicio victorie pe circuitul italian.

Esential 33 de puncte trebuie sa recupereze Raikkonen in fata lui Alonso
Pe lângă Lewis Hamilton, un alt pilot care luptă pentru titlul mondial şi care nu a obţinut nicio victorie în carieră pe circuitul de la Monza este Kimi Raikkonen.

După locul trei ocupat la Spa-Francorchamps într-o cursă înaintea căreia era considerat unul dintre principalii favoriţi datorită celor patru victorii anterioare, pilotul echipei Lotus abordează cu calm Marele Premiu al Italiei şi îşi exprimă speranţa că va putea obţine primul succes în cursa de casă a Scuderiei Ferrari.

"Este adevărat că nu am câştigat nicio dată în Italia. Dintr-un motiv sau altul lucrurile nu au mers bine pentru mine. Nu înseamnă că nu pot să pilotez pe circuit. Doar pentru că nu am câştigat în trecut pe un circuit nu înseamnă că nu voi câştiga sau că nu voi obţine un rezultat bun acolo în viitor. Sper să avem o şansă reală să luptăm pentru victorie de această dată", a declarat finlandezul în cadrul unui comunicat de presă.

Sper să avem o şansă reală să luptăm pentru victorie de această dată.

Kimi Raikkonen
Pilot Lotus
Raikkonen ocupă locul patru în clasamentul general cu opt curse înainte de finalul campaniei şi are de recuperat 33 de puncte în faţa liderului Fernando Alonso.

După Marele Premiu al Belgiei, Raikkonen a evitat să vorbească despre accidentul produs de coechipierul său Romain Grosjean, care va rata prezenţa la Monza din cauza unei suspendări de o cursă dictată de comisari.

Totuşi, fostul campion mondial a avut câteva cuvinte de laudă pentru relaţia pe care o are cu francezul în vârstă de 26 de ani. "Grosjean este un coechipier grozav. Vorbim şi analizam situaţia împreună. Muncim împreună, dar nu ne întâlnim în afara Formulei 1", a mai precizat el.

Via Lotus, L'Equipe

Comentarii (3)

  • AndreiF1
    lol Hamilton la Mercedes :P

    "http://www.dailymail.co.uk/sport/formulaone/article-2198761/Lewis-Hamilton-replace-Michael-Schumacher-Mercedes-says-Eddie-Jordan.html"
    0 4
  • Sa speram ca va castiga,chiar o merita.Chiar si pentru felul in care l-a depasit pe Schumacher prin Eau Rouge merita macar o victorie pentru ca e printre putinii piloti din F1 care chiar sunt...piloti.
    18 6
  • Sun un mare fan Kimi Raikkonen, dar din pacate nu cred ca are sanse la titlu, sezonul asta, chiar daca o sa castige o cursa pana la sfarsitul sezonului, datorita faptului ca sunt prea multe variabile, prea multe necunoscute si prea multi piloti care se afla in fata lui cu monoposturi mai bune.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru