Răsturnare de situaţie: echipele mici nu mai primesc pachetul financiar de bani de la Ecclestone

de Daniel Popescu
Luni, 10.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone susţine că acţionarul principal al Formulei 1 nu le va oferi celor de la Force India, Lotus şi Sauber pachetul financiar de 130 de milioane de euro vehiculat de echipe.

Esential 130 de milioane de euro era valoarea pachetului financiar pe care ar fi trebuit sa-l primeasca Force India, Lotus si Sauber
Force India, Sauber şi Lotus şi-au exprimat speranţa că vor ajunge la un acord cu CVC Capital Partners, acţionarul principal al Formulei 1, pentru a primi un pachet financiar de aproximativ 130 de milioane de euro.

Iniţial, acordul urma să fie semnat în cadrul Marelui Premiu al Braziliei, însă la vremea respectivă Bernie Ecclestone le-a transmis doar că va vorbi în această săptămână cu oficialii CVC Capital Partners.

Cu toate acestea, după etapa de la Interlagos, Ecclestone a negat că CVC Capital Partners va oferi un pachet suplimentar celor trei echipe care se confruntă cu probleme financiare. În plus, britanicul susţine că soluţia este foarte simplă: echipele mici să nu mai cheltuie atât de mulţi bani.

"Vă spun care este modul de a merge mai departe: nu mai cheltuiţi atât de mult.

Oferim 900 de milioane de dolari echipelor şi este suficient. Pentru a supravieţui în modul în care au supravieţuit ei, începe o afacere ca orice altă afacere, nu ca un hobby. Voi discuta cu CVC despre ceva complet diferit. Echipele mici nu pot decide", a declarat el.

De asemenea, Ecclestone a confirmat că în prezent nu există planuri pentru ca echipele de top să furnizeze câte trei monoposturi în sezonul 2015.

Via Autosport

Comentarii (8)

  • sa-i tina pentru inmormantarea sa ... alt cretin in fruntea unei trebi cu miros urat ... paraliticul dracului nesatul !!!
    7 4
  • trei puncte de prostie
    5 4
  • andrey_1293
    Presa de afara spune ca F1 se cam indreapta usor-usor catre 3 monoposturi de echipa pentru 2015. Nu este nimic confirmat inca dar asa se pare. Fara pachetul acesta, Sauber, Force India si Lotus nu mai au viata lunga, sau vor avea daca aduc prastii in echipa cu sponsori puternici in spate. Urat cum s-a ajuns, se stia de mult ca F1 este afacere si nu sport, dar s-a ajuns prea departe. Trebuie schimbat ceva, ca Bernie nu pare sa moara curand :)))
    3 1
  • Marius
    "Vă spun care este modul de a merge mai departe: nu mai cheltuiţi atât de mult."
    Probabil ar trebui sa alerge fara motor pentru ca acesta consuma la echipele mici 30% din buget dupa ce tot ei au introdus noul motor.
    11 0
  • "Vă spun care este modul de a merge mai departe: nu mai cheltuiţi atât de mult. "

    solutia lu' Videanu: nu beti si nu fumati! Asa cica facu el avere. Deci solutie simpla si la indemana oricui. Acum ca stiti secretul nu ramane decat sa il aplicati. Succes!
    4 1
  • Bernie arunca pe piata vechea solutie a bogatilor (dreapta). Daca sunteti cuminti si ne votati luati . . .. Dupa aia urmeaza: "baieti, jucati cum va cantam noi!" Iar fraierii raman cu "pai . . .?" si cu gura deschisa.
    1 4
  • Haideti sa facem performanta fara sa investim bani...
    Ok....
    Echipele mici sa isi faca monoposturi din cartoane.
    3 1
  • palinca de prune
    cartoane gasesc gratis, magazinele arunca o gramada de ambalaje de carton
    acuma poate or vrea sa adune echipele mari si cartoanele de care ei au nevoie :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru