Razia neagă semnarea contractului cu Marussia

de Daniel Popescu
Vineri, 01.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Managerii lui Luiz Razia au negat speculaţiile potrivit cărora brazilianul a semnat un contract cu Marussia pentru sezonul 2013.

Presa braziliană a relatat joi seară că Luiz Razia va fi coechipierul lui Max Chilton la Marussia după ce şi-a pus semnătura pe un nou contract. Informaţiile păreau să se confirme în momentul în care pe site-ul pilotului a apărut o fotografie cu monopostul echipei din Rusia, însă aceasta a fost ulterior retrasă.

În plus, managerii brazilianului au declarat pentru postul britanic de televiziune SkySports că nu au luat încă o decizie finală cu privire la destinaţia lui Razia, sugerând că poartă negocieri inclusiv cu Caterham şi Force India, celelalte două echipe care nu şi-au finalizat încă liniile de piloţi.

Urmareste Automarket
"Mai sunt câteva locuri disponibile în Formula 1 şi negocierile sunt în curs de desfăşurare.
În acest moment nu am luat o decizie"
, au precizat managerii pentru SkySports. În vârstă de 23 de ani, Razia a terminat pe locul doi sezonul 2012 din GP2 cu patru victorii, iar în 2010 a fost pilotul de rezervă al celor de la Marussia.

Un an mai târziu a început o colaborare cu actuala echipă Caterham, pentru care a participat la o sesiune de antrenamente în China ca înlocuitor pentru Jarno Trulli şi la două zile de teste în cadrul sesiunii pentru tinere talente. În plus, el a participat şi la testele pentru tineri piloţi de la Abu Dhabi de anul trecut, când a urcat la volanul unui monopost Toro Rosso.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Presa se cam joaca cu focu =)) , ba este , ba nu este =))
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru