Red Bull anticipează o cursă dificilă în Canada

de Daniel Popescu
Miercuri, 04.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing se aşteaptă să aibă parte de o cursă "provocatoare" în Canada din cauza importanţei liniilor drepte, unul dintre dezavantajele monopostului.

Cred că Montreal va fi o cursă provocatoare pentru noi şi va fi foarte interesant să vedem cum suntem împotriva echipelor cu motoare Mercedes.

Christian Horner
Sef Red Bull
Red Bull Racing s-a evidenţiat în prima parte a sezonului drept principala rivală a celor de la Mercedes, însă echipa nu îşi face mari speranţe pentru Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Chiar dacă Renault a anunţat că motoarele sale vor funcţiona pentru prima oară la capacitate maximă, Christian Horner consideră că Red Bull va avea în continuare probleme pe liniile drepte, acolo unde sunt avantajate monoposturile cu motor Mercedes.

"Cred că Montreal va fi o cursă provocatoare pentru noi şi va fi interesant de văzut cum ne descurcăm acolo. Renault lucrează mult în spatele scenei, [...] dar în următorul eveniment contează performanţa pe linia dreaptă, aşa că va fi foarte interesant să vedem cum suntem împotriva echipelor cu motoare Mercedes", a declarat britanicul.

Esential 99 de puncte a acumulat Red Bull in clasamentul constructorilor
Declaraţiile sale vin la numai câteva zile după ce Pastor Maldonado a admis că nici Lotus nu aşteaptă rezultate bune la Montreal din acelaşi motiv.

Totuşi, Horner priveşte cu încredere spre restul sezonului în ansamblu, ca urmare a faptului că echipa a avut performante bune la Monaco, acolo unde Daniel Ricciardo a terminat pe locul trei chiar în spatele lui Lewis Hamilton de la Mercedes.

"La Monaco a fost pentru prima oară când am concurat cu Mercedes în acest an, iar ritmul lui Ricciardo a fost bun, în special în ultima treime a cursei, când a avut cel mai rapid monopost de pe circuit, aşa că suntem foarte încrezători în această privinţă", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • "La Monaco a fost pentru prima oară când am concurat cu Mercedes în acest an" ce ati concurat lewis era cu 1-2 sec mai lent decat Ros in ultimile ture din cauza pilotajului cu un ochi
    14 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru