Red Bull confirmă prezenţa la testele pentru tineri piloţi

de Daniel Popescu
Vineri, 28.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull a anunţat că Antonio Felix da Costa şi Carlos Sainz Jr. vor testa pentru echipă în sesiunea de evaluare pentru tineri piloţi, deşi iniţial ameninţase că nu va fi prezentă.

Esential 2 este numarul pilotilor care vor testa pentru Red Bull la Silverstone
Red Bull Racing ameninţase săptămâna trecută că ar putea boicota sesiunea de teste pentru tineri piloţi de la Silverstone programată în perioada 17-19 iulie, ca reacţie la pedeapsă prea blândă primită de Mercedes pentru testul efectuat cu pneuri Pirelli.

Tripla campioana mondială a confirmat însă vineri prezenta la eveniment şi a anunţat că piloţii vor testa sunt Antonio Felix da Costa şi Carlos Sainz Jr.

Da Costa este un pilot portughez care a participat şi la sesiunea pentru tineri piloţi de anul trecut, fiind pilotul de rezervă al Red Bull Racing în cursele din China şi Canada. În prezent, el concurează în Formula Renault 3.5, competiţie în care participă şi pilotul român Mihai Marinescu.

Între timp, Sainz Jr. este coechipierul lui Robert Visoiu la echipa MW Arden din GP3, iar pilotul în vârstă de 18 ani va urca în cockpitul monopostul RB9 în ultima zi de teste, după ce Da Costa va participă la primele două zile.

Via Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru