Red Bull îi schimbă şasiul lui Vettel, deşi nu are indicii cu privire la o defecţiune tehnice

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel va utiliza un nou şasiu începând cu Marele Premiu al Italiei, întrucât echipa suspectează că rezultatul modest de la Spa-Francorchamps are legătură cu o defecţiune tehnică care nu a fost încă identificată.

Esential 3 sasiuri foloseste Sebastian Vettel in acest sezon
Sebastian Vettel a ocupat doar locul cinci în Marele Premiu al Belgiei după ce obţinuse locul trei în calificări şi ajunsese iniţial să lupte pentru prima poziţie cu Lewis Hamilton.

Oficialii Red Bull Racing nu înţeleg pe deplin motivele pentru care germanul a avut o prestaţie modestă şi suspectează o defecţiune tehnică la monopost. Chiar dacă nu au aflat încă potenţiala defecţiune, echipa austriacă a decis să ia o măsură de precauţie şi să-i ofere un şasiu nou.

"Multe lucruri au mers prost pentru el, chiar şi în acest weekend de la Spa-Francorchamps, cu o defecţiune la motor în ziua de vineri din cauza căreia a pierdut mult timp. Trebuie să vedem dacă s-a rupt ceva la monopost. A fost extrem de neobişnuit ceea ce am văzut", a explicat şeful Christian Horner motivele pentru care Red Bull Racing a luat această decizie.

Vettel va ajunge astfel să utilizeze la treilea şasiu al sezonului, întrucât ultima oară l-a schimbat înaintea Marelui Premiu al Spaniei din primăvară.

Via Autosport

Comentarii (6)

  • qwerty
    eu zis sa-l schimbe in fiecare saptamana , chiar daca nu concureaza..poate poate....
    8 10
  • Ce buna gluma! Trebuie schimbat personajul care sta intre volan si motor.
    8 12
  • Mda, ar fi al treilea, nu?
    6 8
  • Sa le schimbe ca tot degeaba. Cat e Ricciardo in curte si mananca si el din mana lui Newey....10 sasiuri si tot atatea motoare sa capete Vetelu ca tot degeaba-i
    5 2
  • ce tot ii cauta la arian(scuze de limbaj)scuze ca i sasiul ba rupt ba ca are o gaura in podea sau mai stie naiba ce,4 ani de zile nu a schimbat atatea sasiuri ca in acest an,in cockpitul neamtului sigur e ceva pus gresit si ei tot nu renunta poate poate si am vaga impresie ca daca le reusesc il pun pe culmi inalte pe balaiul ala suparacios.
    2 7
  • "Red Bull îi schimbă şasiul lui Vettel, deşi nu are indicii cu privire la o - defecţiune tehnice" defectiune tehnice... cam romaneasca exprimarea asta :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru