Red Bull, nevoită să schimbe designul nasului după plângerile lui Ecclestone

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing este nevoită să modifice amplasarea camerelor video de pe nasul monopostului, întrucât Bernie Ecclestone nu este mulţumit de calitatea înregistrărilor.

Red Bull Racing este nevoită să modifice designul părţii frontale a monopostului cu care concurează în acest sezon, însă nu din cauza încălcării regulamentului tehnic, ci a soluţiei adoptate pentru camerele video care înregistrează la 360 de grade.

În timp ce restul echipelor au amplasat camerele video în exteriorul structurii nasului monopostului, cvadrupla campioană mondială a optat pentru un loc special creat intre logo-urile Casio şi Pirelli de pe nas.

Soluţia nu a fost însă pe placul Formula One Management, compania care se ocupă de transmiterea curselor de Formula 1, întrucât camera care înregistrează la 360 de grade nu a mai putut fi folosită. Bernie Ecclestone a făcut presiuni pentru îmbunătăţirea situaţiei, însă soluţia adoptată pentru Marele Premiu al Spaniei, prin lărgirea spaţiului pentru camere, nu a dat rezultatele scontate.

Prin urmare, sub pretextul necesităţii de a oferi o acoperire media de calitate, Ecclestone a făcut noi presiuni, iar Red Bull este nevoită să schimbe din nou designul nasului în perspectiva Marelui Premiu al statului Monaco, urmând să adopte o soluţie similară cu cea a echipelor rivale.

Via GMM

Comentarii (4)

  • Sa se uite mosneagul la transmisiunile motorsport din state, ca sa vada cum sunt facute acolo. Transmisiunea F1 este facuta de amatori comparativ cu ce se intampla in SUA. Dar nah ... costa
    6 0
  • JugaruGabi
    Nu inteleg de ce le-a dat dreptul sa faca nasurile cum vor ei, daca acum le spune ca asa nu e bine, ca nu se vede bine si sa refaca designul. Aberatie marca senilului Ecclestone.
    2 0
  • Adrian
    Baieti voi ati fumat ceva? "logo-urile Casios şi Pirelli" in primul rand e CASIO, iar in loc de Pirelli e Pepe Jeans.
    1 0
  • Test Driver 01
    @Adrian: Si tu credeai ca redactorii amatori (dupa 5 ani copy paste), chiar corecteaza ceea ce posteaza aici? Sa fim seriosi lol.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru