Red Bull: “Nu vom fi afectati de intarzierea zborurilor”

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.04.2010
Red Bull Racing sustine ca va implementa la timp update-urile prevazute pentru monopost, in ciuda intarzierii cu care echipa a revenit la sediul din Marea Britanie.

Personalul de lucru al echipei Red Bull Racing va ajunge in aceasta dupa-amiaza la sediul din Marea Britanie de la Milton Keynes, la capatul unei calatorii de la Shanghai cu multe escale neprevazute.

In ciuda accestor probleme, Christian Horner sustine ca echipa nu va fi afectata de aceasta situatie, intrucat pauza competitionala de trei saptamani va oferi ragazul pentru implementarea noilor componente.

“Din fericire aceste probleme au un impact limitat datorita saptamanii suplimentare de pauza intre cursele din China si Spania. Avem mai bine de o saptamana la dispozitie si toate componentele pentru monopost sunt construite la fabrica noastra. Fabrica nu a fost afectata. Sigur, exista unele intarzieri de doua-trei zile in livrarile de materii prime, dar datorita saptamanii aditionale suntem increzatori ca nu vom avea probleme majore”, a declarat seful echipei austriece.

Horner si Mark Webber au ajuns in Marea Britanie marti seara, in timp ce Sebastian Vettel a condus de la Nisa pana in Germania si a ajuns la destinatie marti dimineata.

Monoposturile si personalul de lucru vor ajunge la Milton Keynes in cursul acestei dupa-amiezi.

Via | Red Bull

Comentarii (1)

  • Webber
    si-a pierdut pasaportul in toata nebunia calatoriei :)) Sunt sigura ca formele pt procurarea altuia nu ridica probleme majore.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru