Ricciardo: "I-am spus lui Grosjean că este idiot"

de Daniel Popescu
Vineri, 31.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo a dezvăluit că l-a făcut "idiot" pe Romain Grosjean după accidentul din cursa de la Monaco în urma căruia a fost nevoit să abandoneze.

Esential 10 pozitii pe grila de start de la Montreal este penalizarea primita de Grosjean pentru accidentul de la Monaco
Romain Grosjean a fost protagonistul unui accident în Marele Premiu al statului Monaco, când l-a lovit din spate pe Daniel Ricciardo la ieşirea din tunel, primind şi o penalizare de 10 poziţii pe grila de start pentru Marele Premiu al Canadei.

Francezul a afirmat după cursă că Ricciardo a frânat prea devreme înainte de intrarea în şicana, însă pilotul Scuderiei Toro Rosso are o altă părere şi a dezvăluit că l-a făcut "idiot" pe acesta.

"În astfel de momente vrei să te calmezi, dar în acel moment nu am fost deranjat să ţip la Grosjean. A fost un final dezamăgitor pentru un weekend complet nesatisfăcător şi nu mi-am pierdut energia să-l întreb la ce se gândea. I-am spus doar 'eşti un idiot' şi asta a fost tot", a declarat australianul.

I-am spus doar 'eşti un idiot' şi asta a fost tot.

Daniel Ricciardo
Pilot Toro Rosso
Ricciardo are motive întemeiate să fie nemulţumit de incident, întrucât sezonul 2013 este unul important pentru cariera sa, mai ales că o evoluţie bună îl poate propulsa ca favorit să-l înlocuiască pe Mark Webber la Red Bull Racing.
Chiar dacă anterior s-a declarat pregătit pentru o astfel de provocare, australianul susţine că s-a plictisit de numeroasele zvonuri din presa internaţională.

"Sincer să fiu, acest subiect este un pic plictisitor. L-am auzit de multe ori pe parcursul anilor. Când am devenit pilot de rezervă la Red Bull în 2010 oamenii îmi spuneau că poate se retrage Webber şi îl înlocuiesc. Nu este vorba că nu vreau să spun nimic, dar nu ştiu ce să spun. Nu am nicio idee care sunt planurile lui Webber şi ale echipei. Nu mă afectează: vreau să obţin performanţe, indiferent pe cine încerc să impresionez. Restul este doar vorbăraie", a mai precizat el.

Via Motorsport

Comentarii (3)

  • JugaruGabi
    Grosjean e un idiot... nu spune nimic gresit aici Ricciardo.
    17 4
  • Iarasi a comis-o Grosjean. Dar de data asta nu pare a fi singurul vinovat. Si din inregistrare se vede ca Ricciardo pe linga ca era pe mijlocul drumului a mai si frânat cam repede. In incidentul asta s-a cam exagerat cu penalizarea. Incidentul lui Perez cu Kimi nu e departe de acesta insa nu a avut aceleasi urmari. Perez totusi nu pateste nimic.
    16 2
  • eu_ferrari
    si Perez???
    el bine mersi ... nu primeste nimik pt violul asupra lui Raikonnen???
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru