Ricciardo nu crede că va lupta cu Mercedes şi în Canada

de Daniel Popescu
Marti, 27.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo consideră că în cursa de la Montreal nu se va putea apropia la fel de mult de rivalii de la Mercedes precum în Marele Premiu al statului Monaco.

Esential 2 este numarul podiumurilor obtinute de Daniel Ricciardo in acest sezon
4 este cea mai slaba clasare a lui Daniel Ricciardo in ultimele patru Mari Premii
54 de puncte a acumulat Daniel Ricciardo, cu care ocupa locul patru in clasamentul general
Daniel Ricciardo a obţinut locul trei în Marele Premiu al statului Monaco, iar pe finalul cursei a profitat de faptul că lui Lewis Hamilton i-a intrat ceva în ochi şi s-a apropiat ameninţător de pilotul Mercedes, fără însă să aibă posibilitatea de a-l depăşi.

Australianul nu crede însă că va putea repeta această performantă şi în Marele Premiu al Canadei, în primul rând din cauza faptului că circuitul de la Montreal are o linie dreaptă foarte lungă, acolo unde Mercedes va fi avantajată de o viteză mai bună.

"Acest circuit se potriveşte cu siguranţă pachetului nostru mai mult decât precedentele piste, însă din păcate nu suntem încă acolo unde vrem să fim.

Montreal este un circuit stradal, dar din păcate liniile drepte sunt un pic mai lungi, aşa că suntem un pic în deficit în această privinţă, dar am înregistrat progrese."

"Probabil că până în Canada progresele nu vor fi suficiente, dar micşorăm diferenţa şi asta este tot ce putem cere pentru moment", a declarat pilotul echipei Red Bull pentru postul de televiziune SkySports.

Între timp, după un nou abandon suferit la Monaco din cauza unei defecţiuni tehnice, Sebastian Vettel îşi pune speranţele ca ghinionul său nu va continua şi în Canada. "De fiecare dată este ceva diferit care nu funcţionează, dar nu poate dura la nesfârşit", a precizat germanul.

Via SkySports, GMM

Comentarii (10)

  • pif666
    vitelul cam asta a fost istoria carierei tale !!! visa sa il bata pe schumacher. :)))). un pilot bun ,dar numai cu o supermasina. acum,cu o masina bunicica face ce poate. si atat poate! stiu ca o sa supar fani lui,dar este mediocru ca si pilot. si ca dovada vie si recenta,ricciardo ai da clasa . la fiecare cursa. nu intamplator . ci cu regularitate. am spus-o si o voi spune mereu: un pilot de duzina ! ani trecuti cu un avion la dizpozitie ,a tremurat in fata lu alonso care avea la dispozitie o mizerie de masina . acum isi demosntreaza valoarea : si asta este : de pluton !!!
    21 26
  • ovidiu15081982
    Vitelul si Red Bull, au avyt noroc cu Newey ca altfel erau praf, o echipa mediocra ! Cand te gandesti ca e la 2 victorii de Senna...la nr de victorii si el saracau e doar un pilot bunicel care nu e in stare sa faca mare lucru cu o masina mediocra spre deosebirea de Schumacher sau Alonso care are un tractor !!
    21 18
  • bla-bla-bla....
    Vettel a avut numai probleme anul acesta.
    Nu mai vorbiti aiurea.
    17 12
  • coca cola
    Si cand nu avea probleme avea probleme....de fapt are o problema constanta si clara. Rici!
    13 11
  • pablo256r
    Canada un circuit care se potriveste pentru RBR?
    Pai in afara de anul trecut in rest au fost victorii ale McLaren (Hamilton sau Button). Ma rog, e irelevant, s-au schimbat multe chiar si de anul trecut.
    6 1
  • balatescu
    in canada , belgia si italia mercedes o sa faca praf concurenta daca nu o sa explodeze motoarele !!!!
    4 0
  • @piff
    Stiu ca tu si inca vreo cativa mai sperati ca Alonso sa ajunga la performantele lui Vettel dar eu zic sa stati linistiti ca Alonso al vostru nu mai pupa nici un titlu si o sa sa fie vesnic de la locul 2 in jos.
    3 2
  • @flav

    Alonso va mai luat un titlu in F1 inainte sa se retraga, stai linistit
    la ce echipa ... nu se stie, poate Ferrari ... poate nu

    La fel si Ham si Vettel (Vettel probabil cu alta echipa)
    nu-l blamati atat pe Vettel nu se stie cand, dar poate o sa-i fiti fani

    anul acesta sper sa ia Rosberg titlul ...(dc tot nu au sanse pilotii Ferrari)
    3 3
  • Fratilor, sa fim seriosi,eu zic sa analizam cu mai multa obiectivitate performantele pilotilor.Din punctul meu de vedere sunt doar 3 piloti capabili sa distruga concurenta avand cea mai buna masina. Astia sunt: Alonso, Hamilton si Vettel. Cu siguranta Hamilton si Vettel vor mai castiga titluri mondiale,despre Alonso...nu stiu ce sa zic, are sanse sa mai ia vreun titlu doar daca schimba echipa. Mai sunt piloti valorosi, gen Raikkonen, Button, Rosberg sau Hulkenberg,dar chiar si cu cea mai buna masina de pe grila, tot ar avea emotii in privinta unui titlu mondial. Vettel si Red Bul nu puteau castiga la infinit, cum de altfel n-au facut-o nici Ferrari cu Schumacher, nici McLaren cu Hakkinen. Ce e foarte deranjant, si cred ca sunt in asentimentul multor fani, este ca dominatia Red Bull a fost inlocuita cu dominatia Mercedes, si sincer, daca cei de la Mercedes vor vrea sa castige toate cursele din 2014, o vor face.Personal, prefer sa vad un pilot care castiga 5 titluri consecutive, dar o face in ultima etapa, decat sa vad 4 campioni diferiti, dar care castiga titlul din etapa a X-a sau a XI-a.
    2 0
  • Alonso are sansa sa cistige nu unul ci mai multe titluri in formula 1(Alonso Jr. desigur)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru