Românul Michael Herck va concura în GP2 şi în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.10.2010
Michael Herck îşi va continua aventura în competiţia GP2 şi în sezonul următor, după ce a semnat un contract cu echipa Coloni.

România va fi reprezentată în a doua competiţie ca importanţă din lumea sporturilor cu motor şi în sezonul următor, după ce Michael Herck a semnat un contract cu echipa Coloni pentru sezonul 2011 din GP2.

După ce a reuşit să termine pe podium în sezonul recent încheiat, românul speră să fie capabil să lupte pentru victorii în această competiei anul viitor.

"Sunt foarte bucuros să revin la  echipă. Întrucât am lucrat deja împreună, va fi mult mai uşor să mă adaptez şi să începem imediat la un înalt nivel. Va fi incitant să avem o nouă maşină în această nouă aventură. Obiectivul nostru comun este să concurăm regulat pentru o poziţie cât mai bună în campionat şi toată lumea vrea să realizăm asta. În particular, după podiumuri, pole position-uri şi fastest lap-uri le promit fanilor că voi încerca să obţin singurul lucru care îmi lipseşte: prima mea victorie în GP2", a declarat pilotul român într-un comunicat de presă al echipei Coloni.

Herck a debutat în GP2 în 2008 la echipa David Price Racing, care a fost cumpărată în sezonul 2009 de tatăl său adoptic.

Ulterior, DPR nu a fost acceptată pe grila de start în sezonul 2011, motiv pentru care Herck s-a reorientat şi a semnat cu Coloni.

Via | GP2Series

Taguri: GP2, Michael Herck

Comentarii (7)

  • salutare
    Romanul Michael:)Lasand gluma la o parte,succes anul viitor!!Ma voi uita la cursele de GP2!!
    0 3
  • Daca nu ma i sel este un copil adoptat din Romania. Va rog nu ii mai ziceti roman, nu meritam asa ceva , nici Bute nu ar trebuii sa mai fie roman. Tara asta nu face nimic tentru cetatenii ei , deci nici cetatenii nu trebuie sa o mai recunoasca. La noi se promoveaza x si y.
    5 0
  • roman
    roman da vorbeste franceza doar :)) si parca zicea ca intra in F1 la anul :|
    4 1
  • E chiar OK Michael asta l-am ascultat duminica trecuta stie ce vorbeste, chiar daca in franceza sa stiti ca sufletul il are de roman. Bravo Michael ! Pedal to the metal !
    3 1
  • Marius
    Alex
    In principiu ai dreptate, dar se poate face noi ceva. Putem sa ii ajutam noi sa strangem fonduri pentru ei pentru ca banii sunt problema principala. Daca exista 100.000 de oameni care vor sa doneze 10 euro a deja 1 milion de euro. Nu e mult dar cu siguranta ii ajuta. Daca sunt aici oameni care cred ca vor sa ajute putem sa-l contactam pe Michael Herck sa ne dea un cont iar care cine doreste sa depuna in acel cont ce suma doreste.
    De asemenea daca suntem mai multi putem sa facem publicitate pentru aceasta actiune.
    Ce parere aveti ?
    4 2
  • @Alex
    So SO
    2 0
  • Spartanu
    f1
    da,mi-ar placea sa avem un pilot roman in f1.dar pe politicieni nu i intereseaza sa ajute pe unul dintre pilotii romani cu un buget pt f1.politicienii numai la ei se gandesc.in romania este o alta mentalitate.la noi nu e ca in rusia,cum Putin il sponsorizeaza pe rusul Petrov.statul roman no sa sustina niciodata sportivii romani in competitiile mondiale.era vorba ca de anul viitor Herck va concura in f1.daca in 3 ani nu vom avea un pilot roman in f1,aunci cand?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru