Rosberg, dispus să aştepte un monopost Mercedes capabil de victorii

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.08.2011
Nico Rosberg afirmă că este dispus să aştepte până la începutul anului viitor ca Mercedes GP să-i ofere un monopost cu care să poată câştiga curse.

Nico Rosberg a părăsit Williams la sfârşitul sezonului 2009 cu speranţa că Mercedes GP îi va oferi oportunitatea să-şi demonstreze talentul şi să obţină victorii, însă după un an şi jumătate nu a reuşit încă să treacă primul linia de sosire.

Germanul s-a resemnat că nu dispune de un monopost suficient de competitiv pentru a concura cu cele trei echipe de top, însă susţine că aşteaptă ca situaţia să se schimbe cel târziu în prima parte a anului viitor.

"Nimeni nu ar putea să câştige cu maşina mea. Sunt trei echipe - Red Bull, Ferrari şi McLaren - care sunt în faţa celorlalţi. Pentru mine, cu această maşină, locul şapte este ca o victorie. Trebuie să aştept să obţin un monopost mai bun. Mai târziu în acest an sau la începutul anului viitor voi începe să mă gândesc la victorii", a declarat el pentru publicaţia El Pais.

Pentru a reuşi să câştige o cursă, Rosberg consideră că Mercedes GP trebuie să schimbe monopostul din aproape toate punctele de vedere, în special în privinţa sistemului de evacuare.

"Totul (n.r - trebuie îmbunătăţit).

În general este vorba despre aerodinamică şi reducerea greutăţii din punct de vedere mecanic. Motorul este în regulă, dar sistemul de evacuare, care este o parte importantă a aerodinamicii în prezent, poate fi îmbunătăţit foarte mult. Lucrăm la asta", a mai precizat el.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • cred ca rosberg e al patrulea pilot ca valoare dupa hamilton, alonso si vettel
    2 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru