Rosberg, fără contract la sfârşitul sezonului? Germanul sugerează că va rămâne mulţi ani la Mercedes

de Daniel Popescu
Luni, 11.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg anticipează că Mercedes îi va prelungi contractul scadent la sfârşitul acestui sezon şi insistă că nu se gândeşte la acest lucru.

Contractul lui Nico Rosberg cu Mercedes va expira la sfârşitul acestui sezon, iar oficialii echipei au anunţat anterior că, în cazul unor conflicte interne cu Lewis Hamilton, unul dintre cei doi va părăsi gruparea.

Rosberg a avut însă un start de sezon fulminant şi a câştigat cursele desfăşurate în Australia şi Bahrain, ceea ce îl face foarte încrezător în posibilitatea de a rămâne la Mercedes. De altfel, germanul anticipează că va rămâne la echipa pentru mulţi ani de acum înainte.

"Contractul nu este ceva la care mă gândesc în acest moment. De ce ar trebui să fie? Oricum, mă simt foarte confortabil aici, am o relaţie grozavă şi voi fi mai fi aici pentru ceva timp, aşa că asta este. Nu este ceva la care mă gândesc în acest moment", a explicat el.  

Anterior, directorul de motorsport Toto Wolff a explicat că negocierile pentru prelungirea contractului vor avea loc cel mai devreme după jumătatea sezonului, în funcţie de modul în care va decurge lupta pentru titlul mondial.

Via Autosport

Comentarii (10)

  • alonso in locul lui?
    14 13
  • Alonso e o optiune buna in locul ambilor piloti Mercedes, poate chiar mai buna in locul lui Hamilton (avand in vedere problemele dintre cei 2 din 2007)
    13 13
  • Toto Wolf il vrea pe Alonso, depinde de evolutia lui Rosberg in 2016. In 2017 nu ii mai vad pe actualii piloti impreuna. Cineva va ceda si va pleca. Cine castiga titlul ramane. Parerea mea.
    8 2
  • Sa nu fie Stoffel Vandoorne......
    Mai vorbim noi!
    8 2
  • Alonso la AMG??? Niciodata.
    1.Este batran,
    2. Are un character dificil,
    3. Intotdeauna vrea sa fie pilot-ul nr. 1 in echipa.
    Raman aceeasi piloti si in 2017.
    20 5
  • Mclaren F1
    Alonso are orice optiune deschisa insa el nu mai piloteaza pe "nasturi". Nu oricine il si poate avea. Nici vorba sa fie prea batran. Poate ca varsta biologica sa aiba ceva ani catre limita insa sunt unii care sunt "batrani" deja si nu au anii lui Button, Rai sau Alo. Iar acum, sa fim seriosi, nu mai e ce a fost F1 cand vedeai piloti rupti de oboseala dupa cursa.
    Alonso are incovenientul contractului mare, fata de Stoffel. Stoffel are mult de crescut. Cu o cursa nu se face primavara, iar daca Button nu abandona termina in fata belgianului. Un team manager cu experienta stie despre ce e vorba. Pentru un fan Mclaren nu exista varianta Alonso la Mercedes :).
    5 5
  • Nici eu nu cred ca Hamilton cu Rosberg nu vor mai fi impreuna in 2017. De aceea nu se face nimic in sensul contractelor celor 2. Echipa lasa lucrurile sa se limpezeasca de la sine. Unul din ei va renunta.
    6 0
  • Nu cred ca este vreun pilot care sa plece de buna voie de la o echipa castigatoare. Echipa va fi cea care alege
    15 0
  • Florin
    Daca pleaca unul dintre cei doi piloti titulari, o posibilitate de inlocuire o reprezinta Wehrlein, nu degeaba l-au promovat la Manor, si Wehrlein chiar are potential.
    Si o parere personala: cred ca anul asta echipa il sustine pe Rosberg ca sa demonstreze (daca mai e nevoie) ca masina si nu pilotul e definitorie in competitia asta. In plus cred ca e si o strategie de maketing profitabila pentru brand-ul Mercedes. Daca Mercedes l-ar sustine doar pe Hamilton toata lumea ar spune ca e vorba de "geniul" lui Hamilton, ca el le-a adus trofeele, daca anul asta Ferrari nu le pun piedici, atunci sigur il sprijina pe Rosberg.
    18 0
  • gigi k rai
    mercedes amg ,intotdeauna va avea cel putin un pilot neamt in echipa, asta e politica lor de nemti mostenita de la hitler ,asta din ce am mai citit eu despre ei in rest locul celuilat pilot este deschis ori cui .Pilotii tineri nu prea au loc la echipele de top deoarece nu prea vinde imaginea lor mai ales la sponsori , in rest va salut pe toti si sper la un campionat mai strans .FORZA FERARRI
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru