Rosberg îl critică dur pe Vettel: "Îşi va pierde respectul piloţilor"

de Daniel Popescu
Vineri, 04.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg a lansat un atac dur la adresa lui Sebastian Vettel după ce pilotul echipei Red Bull a afirmat că rivalii săi se joacă în piscină în timp ce el munceşte pentru performanţe.

În timp ce mulţi se joacă cu c***e în piscină în zilele de vineri, noi continuăm să muncim din greu.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Sebastian Vettel şi Nico Rosberg au intrat într-un conflict verbal înaintea Marelui Premiu al Coreei de Sud de la finalul acestei săptămâni.

Totul a plecat de la declaraţia nesportivă a pilotul echipei Red Boll Racing făcută pe podiumul de premiere după victoria categorică din Singapore.

"În timp ce mulţi se joacă cu c***e în piscină în zilele de vineri, noi continuăm să muncim din greu pentru a avea o cursă bună", a fost declaraţia sa pe podium.

Vettel a încercat ulterior să minimalizeze declaraţia afirmând că aceasta nu este adresată rivalilor săi, însă Rosberg nu a fost deloc impresionat de acest lucru. Înaintea etapei din Coreea de Sud, pilotul echipei Mercedes a criticat dur atitudinea conaţionalului sau şi îl avertizează că în acest ritm îşi va pierde respectul colegilor.

Vettel ar trebui să se gândească mai puţin la c***e mele şi mai mult la el însuşi.

Cu astfel de comentarii riscă să piardă respectul colegilor săi.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
"Vettel vorbeşte despre c***e mele că stau în piscină şi apoi el este fluierat. Băieţii mei lucrează din greu zi şi noapte. Nu ar avea cum să ştie dacă băieţii lui lucrează mai mult. Comentariile sale sunt deplasate. Aproape i-am furat pole positionul şi în acest caz aş fi râs. Vettel ar trebui să se gândească mai puţin la c***e mele şi mai mult la el însuşi. Cu astfel de comentarii riscă să piardă respectul colegilor săi", a declarat Rosberg.

Nici Jenson Button nu a fost încântat când a auzit comentariile lui Vettel, însă a avut o reacţie semnificativ mai echilibrată decât Rosberg.

"Este incorect şi greşit din partea lui să spună asta. Este evident că nu facem o treabă suficient de bună pentru a învinge Red Bull, însă asta nu înseamnă că nu muncim din greu. Fiecare echipă munceşte la fel de mult că Red Bull", a explicat pilotul echipei McLaren.

Via SkySports

Comentarii (25)

  • nu-i mai ajunge nimeni la nas dupa aproape 4 titluri castigate....urat!

    Imi da multe de gandit aceasta declaratie. Cu toate ca fanii Vettel o sa-l apere si vor incerca sa-i gaseasca o scuza parerea mea este ca acest baiat este prea madarit.Nu stie el ce inseamna greul.....inca!
    41 15
  • @rosberg
    Cine e Rosberg asta?? Noua tzatza din F1?? Mare frustrat!! Cand o fi si el campion mondial sa vorbeasca!! Pana atunci e doar un pilot de pluton care mai mult trancaneste decat piloteaza.
    21 43
  • Aur1989
    Aproape i-am furat pole positionul şi în acest caz aş fi râs.


    ha ha ha ha


    daca nu intra Safety Car-ul in cursa, iti dadea un tur Vettel cu tot cu pole positionu tau.
    23 35
  • JugaruGabi
    Ca sa vezi... cocalari exista si in Germania, si in F1... :)
    32 4
  • Robert
    Ce sa mai discutam, daca mai aduce echipa Re Bu, una doua imbunatatiri , Veteel probabil ca o sa se joace si el cu c****e in masina in timpul cursei.
    13 3
  • marian06
    Vettel incepe sa se creda mult mai bun decat ceilalti. Complet fals. Soarecele asta m-a calcat pe nervi mai ales cand se compara cu Senna. Fara Red Bull ar fi probabil mail jos decat N.Rosberg. Si pentru cei care nu stiu cine este acest N.Rosberg ii invit sa urmareasca prima lui cursa (Bahrain 2007) si cea a lui Vettel. In plus cei care cunosc putin fenomenul Motorsport ii invit sa urmareasca F3 de prin 2006 cand Hamilton, Sutil, DiResta, di Grassi il bateau tare pe "marele campion"
    25 12
  • bravo lui sunt fan ferrari , macar sa le spuna el ca sunt de ras daca ei nu isi dau seama cand cineva iti da 2 sec pe tur. bravo red bull daca merg corect daca nu foarte rau
    sa castige cel mai bun
    11 15
  • da tot timpul dovada de aroganta si lipsa de caracter.or mai fi ei si altii campioni mondiali dar au bun simt.poate ca el nu are obiectele respective sa se joace in piscina cu ele.de-abia astept sa-i pice steaua sa vedem ce o sa mai declare.nimic nu tine o vesnicie.
    15 9
  • :)))))
    foarte interesant declaratia lui Vettel ...
    faptul ca Rosberg I-a dat replica inseamna ca intradevar s-a jucat cu co*iele in piscina ??? si Vettel la prins "flagrant"???

    cu ce declaratii se pot delecta unii ramai mirat ...

    gata cu karate de gura, prindeti-l pe Vettel pe pista nu la microfon ... WTF???
    15 5
  • Marea diferenta dintre Schumacher si Vettel e ca primul era un pilot adevarat si nu un baietas dispus la faze nasoale. Pilotii adevarati isi vad de treaba lor. Schumacher venea, muncea, conducea, si pleca acasa, fara sa-l intereseze de c*****e altora. Iar cine il critica, pentru ca erau multi, ramaneau sa-l critice, fara sa le dea importanta.
    Schumacher era mai rezervat decat acest flacau aflat la pubertate care a descoperit ca si altii au c***e. De fapt, vineri unii se plimba cu cate un Ferrari FF, iar altii beau o doza de Red Bull. Cam asta e diferenta...
    19 11
  • Cand ii vad pe fanii Vitelului imi vine sa vars.Nu neg ca eu un pilot bun dar hai sa fim seriosi e prea inganfant.Si toti prostii tin cu Vita pentru ca castigat titluri mondiale.

    De asta imi place de Alonso chiar daca nu sunt fanu lui dar nu se da interesant ca altii.
    Macar daca ar fi meritul lui chiar as avea respectul meu,dar el nu face nimic alceva decat sa piloteze ca toti ceilalti cea ce face diferenta este masina.Ar trebui sa-le pupe mana mecanicilor care ei muncesc din greu, el un orcum e un om de cacat.
    19 14
  • Le-a spus adevarul! Btw, marian, Rosberg a debutat prin 2006, nu in 2007 si a obtinut prima victorie in F1 cand Vettel avea deja doua titluri. Asta e diferenta intre ei. Ceea ce se intampla acum ma face sa-mi aduc aminte de sfarsitul anilor '90, cand Coulthard si Irvine se jucau cu viagra in paddock la Magny-Cours in timp ce Schumi lucra din greu sa aiba o masina imbatabila. De fapt...asta e diferenta in nemti si restul lumii. Aduceti-va aminte ca prin 2001, Irvine il compara pe Schumacher cu un doctor de tara, spunand despre el ca vine, isi face treaba si apoi pleaca fericit la familie, in timp ce Eddie isi facea de cap cu Elizabeth Hurley pe la Monte-Carlo...
    11 14
  • @91Schumi06
    ai vazut filmul Rush?

    este un schimb de replici intre Hunt si Lauda exact pe aceasta tema
    e foarte fain filmul, merita de vazut, il recomand la toti fanii F1
    6 2
  • Rosberg se simte daca a reactionat asa !
    Asta e crudul adevar,spui totul pe fata nu te ascunzi ca un marlan dupa vorbe . :)
    Aaa da,si cine e Rosberg asta sa comenteze?Munceste el cumva?!Nuuuuuuuuu,Ham munceste si restu' echipei,el sta si freaca menta.Vorba lu Vettel "Se joaca cu c***e in piscina".
    Cum am mai spus intr`un comentariu la o declaratie precedenta a lu' Rosberg in care spunea ca va reveni la forma la care era la inceput de sezon: "Eu in locu' lu Rosberg ii pupam mana lu' Hamilton ca daca nu era el,Rosberg nu avea nici o performanta. " :)
    12 6
  • Haha,in poza m'i se pare mie sau Nico "face reclama" la Colgate?! =))
    Oare cand s'a spalat ultima data pe dinti? =))
    7 3
  • @91Schumi06 Chestia e ca Vettel n-a lucrat si nu lucreaza ca sa aiba o masina imbatabila. La fel de bine in locul sau putea fi Alonso sau Hamilton. Nu e ceva despre care sa spui ca numai Vettel putea sa faca asa ceva. Poate ca altii o faceau si mai bine.
    4 7
  • Marian
    Stai asa oleaca cine o spus ceva de Nico pentru ca eu nu ii tin partea lui.Dar nu imi place ca e prea inganfant si se da interesant.Poti sa vezi pe unu ca face laba ,nu te pui sa spui ca lai vazut pe X ca face laba si eu muncesc.Taci dracu din gura ca orcine cade intr-un moment si atunci chiar ca nu te mai baga nimeni in seama nici macar fanii astia ai tai de carton.Rossi ai castigat multe titluri dar nu o fost niciodata asa de arogant,se vede ca nici acuma cand nu mai poate lumea il iubeste .Pe Vitel acuma il uraste lumea dar cand nu o sa mai poata o sa isi piearda toti fanii pentru ca ei tin cu Vitelu acuma pentru ca are multe titluri mondiale ,toti prostii care nu se pricep la f1 tin cu Vettel pentru ca el e cel mai bun.
    Sincer mie mila de voi,o sa ajunga Vita sa va faca prosti pe toti fanii lui si voi o sai dati dreptate.
    9 7
  • Singaporezul
    Ca de obicei se face din TANTAR ARMASAR ,toti expertii se pronunta .Realitatea este ca Vettel este imbatabil in acest moment si a ajuns aici prin multa munca si talent.Acuma daca se apreciaza ca cine respecta aceste rezultate(fanii lui) este PROST,asta numai in Romania se poate vorbi .Pana la urma cine gandeste asa este demn de mila.Atat
    6 4
  • @Marian, tu vrei sa pari un mare cunocator intr-ale motorsportului, insa chestia e ca doar PARI, in nici un caz nu ai cunostinte si nici nu esti fan f1, iar in legatura cu ce comentariu ai scris, jignirile si exprimarile folosite ar trebui sa ti le atribui tie. Un fan adevarat f1 respecta si ceilalti fani ai altor echipe/piloti ,in cazul de fata userii acestui site.
    Exprima-ti parerea ca un om civilizat si vino cu argumentari.
    8 3
  • anonim
    Este cea mai buna combinatie de masina si om versus restul. Nu este minciuna ceea ce reflecta scorul din campionat. Daca sunteti traditionalisti si tineti cu Ferrari n-aveti decat sa va puneti si costumul national romanesc. Altfel continuati in ipocrizia voastra :)
    9 8
  • Marian
    @altair poate ai dreptate nu ma pricep la f1 dar nu trebuie sa fiu expert sa-mi dau cu parerea, pur si simplu am spus ce simt.
    @singaporezu nu am spus niciodata ca toti fanii Vitei sunt prosti,is prosti cei care tin cu Vettel doar pentru trofeiele lui.
    @anonim nu tin cu ferrari ,orcum nu stiu care e problema ta ca eu port costum traditional pe strada poate vreau sa arat ca sunt patriot asta nu inseamna ca sunt si ipocrit.
    Si orcum sunt asa de pornit pe Vettel pentru ca nu imi plac oamenii care cum au ajuns in varf se vad mari regi.
    PS:Imi pare rau daca luati comentariile mele ca o ofensa,dar nu pot sa suport atata aroganta
    1 1
  • Cac Can TV. Poate ii invita Maruta in emisine Pe Vettel si Rosberg...daca nu ar putea merge si la acces direct...e un subiect interesant. Hai ca asta a fost tare! Sunt si ei oameni pana la urma ca noi toti!
    1 0
  • suprapunere cursei de la Singapore cu alegeriledin Germania, cum sa nu scoata frustrarile din cei doi nemti,ati vazut si voi cine as cistigat alegerile!
    1 1
  • cialis 20 mg
    tadalafil contraindications cialis 20mg tadalafil blood pressure
    0 0
  • tadalafil mechanism
    tadalafil sublingual tadalafil goodrx tadalafil research powder
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru