Rosberg: "Lupta pentru titlu face dificilă relaţia cu Hamilton"

de Daniel Popescu
Vineri, 06.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg a admis că intensitatea luptei pentru titlu face ca relaţia sa cu Lewis Hamilton să devină un dificilă, pe fondul tensiunilor apărute la Monaco.

Esential 122 de puncte are Nico Rosberg in fruntea clasamentului general
118 puncte a castigat Lewis Hamilton in primele sase curse ale sezonului
Marele Premiu al statului Monaco a generat un conflict deschis între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, lucru văzut drept inevitabil în contextul în care cei doi luptă pentru titlul mondial.

În ciuda acuzaţiilor formulate de Hamilton cu privire la incidentul din finalul calificărilor de la Monaco, Rosberg evită să intre într-un conflict verbal cu coechipierul său de la Mercedes, însă admite că relaţia dintre cei doi devine dificilă pe măsură ce lupta pentru titlu se acutizează.

"Nu s-a schimbat nimic în niciun fel, este la fel ca înainte. Dar este clar că este mai dificil. Luptăm în fiecare weekend, sunt eu împotriva lui şi nu mai există nimeni altcineva. Aşa că în mod cert lucrurile sunt mai dificile şi miza este mai mare.

Există oportunitatea de a câştiga titlul în acest an, pentru că acesta este obiectivul suprem în motorsport, aşa că miza este foarte mare", a declarat germanul.

Hamilton a afirmat la sfârşitul săptămânii trecute că este în continuare prieten cu Rosberg, iar la Montreal a explicat modul în care a decurs aparenta împăcare de după incidentele de la Monaco.

"Am vorbit după cursă pentru mult timp, iar apoi am vorbit individual cu echipa. Am luat cina împreună cu echipa şi lucrurile sunt mai bune. Lucrurile nu au decurs niciodată mai bine. Echipa a făcut o treabă grozavă şi ne-a sprijinit pe amândoi prin Paddy Lowe şi Toto Wolff. Sprijinul pentru amândoi este grozav. Mergem mai departe. Drumul este lung şi aştept lupta cu nerăbdare", a precizat britanicul.

Oficialii Mercedes au precizat anterior că nu vor tolera niciun fel de incident pe circuit între cei doi piloţi, sugerând că într-o astfel de situaţie vă apela la ordine de echipă.

Via SkySports, Formula1, SkySports

Comentarii (1)

  • hamilton
    nu lupta pt titlu mai rosberg-ule, ci frustrarile care te fac sa apelezi la mizerii face lupta dificila.
    7 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru